Haberler

2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar bir diziye daha final yaptırıyor

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar, ATV ekranlarında Hercai dizisinin ardından Akıncı'ya da final yaptırıyor.

Ekranlarda Arka Sokaklar fırtınası esmeye devam ediyor. 2006 yılında yayın hayatına başlayan ve aynı gün yayınlandığı birçok diziye final yaptıran Arka Sokaklar'ın son kurbanı Akıncı dizisi oluyor. Daha önce de yine ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin fişini çekmişti.

BEKLENEN ETKİYİ UYANDIRAMADI

Yayın hayatına 1 Ocak'ta başlayan ve fragmanları haftalar önce dönmeye başlayan Akıncı dizisi, izleyicide beklenen etkiyi uyandıramadı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde olduğu dizide Yıldıray Şahinler ve Tolga Tekin gibi başarılı isimler de var. 30 Nisan Cuma günü 18. bölümü ile ekrana gelecek dizinin 20. bölümü ile final yapacağı öğrenildi.

SON DÖNEMLERDE ELEŞTİRİLMEYE BAŞLANMIŞTI

Her bölümü ile sosyal medya da gündem olan Akıncı dizisi son dönemlerde fantastik diziden uzaklaşarak dram dizisine dönüştüğü yönünde çok sayıda eleştiri almıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

arka sokaklar Akıncı Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (6)

SADIK :

akıncı gördüğüm en saçma sapan dizi yeşilçamın TARKAN 'I daha iyidir. isabet olmuş o dizinin yerine şabaı izlemeyi tercih ederim.

58
1
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Hercai'yi bilmem de Tüm kanalları kapatsan sadece Akıncı dizisini oynatsan yine seyreden olmazdı zaten. Bu ülke seyircisi bilim kurgu filimlerine zaten beynen kapalı olduğu gibi, bir de dizi her bakımdan fiyasko olunca bitişi geç bile kaldı

52
2
yanıtYanıtla
Han:

Asıl bu diziyi artık ön caddeye taşımanın vakti geldi.

20
5
yanıtYanıtla
corç:

arka sokaklar sağlam dizidir. efsanedir. eski bölümlerini izler ara ara duygulanırım. ağlarım. bizle beraber büyüdü. inşallah böyle devam eder. dizideki duygusal sahnelerde beni çok etkiler. zamanında izlemedim. haber saatlerinden önce koyarlardı. denk geldikçe izlerdim. sonra internetten izlemeye başladım. sardı mı çok keyifli.

14
4
yanıtYanıtla
mehmet kara :

PDF to Word

6
1
yanıtYanıtla
Kadir 0309:

Devletimizin polisine olan güvenimiz çocukluğumuzdan , ölümümüze kadar tamdır. Bu yüzden arka sokaklardaki her polis bizim canımızdır.. Arka sokakların olduğu gün inat edip aşka dizi koymasın diğer kanallar zaten :)

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title