Haberler

17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na Mercedes'ten 32 Araçlık Destek

Antalya'da 4-16 Mayıs Tarihlerinde Yapılacak 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'na Sponsor Olan Mercedez-benz Türk, Futbol Federasyonu'na Tahsis Edeceği 32 Araçla Organizasyona Destek Veriyor.

Antalya'da 4-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'na sponsor olan Mercedez-Benz Türk, Futbol Federasyonu'na tahsis edeceği 32 araçla organizasyona destek veriyor.

Mercedes-Benz Türk'ün Hadımköy'deki tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu ile Pazarlama Şefi Burak Gürkan, Mercedez-Benz Türk Otomobil ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan, Pazarlama İletişim Sorumlusu Başak Demiryumruk ve Otobüs Satış Müdürü Ekrem Kuraloğlu, birlikte federasyona tahsis edilen araçlarla basın mensuplarına poz verdi. Şampiyona için Mercedez-Benz Türk, Futbol Federasyonu'nun kullanımına 20 adet otomobil, 4 adet minibüs ve 8 adet otobüs sunuyor.

(İY-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title