Haberler

16 Kişinin Yaralandığı Zincirleme Kaza Kamerada

Adana'da kırmızı ışıkta geçen dolmuşun 16 kişinin yaralanmasına neden olduğu zincirleme trafik kazası şehir polis kamerası tarafından kaydedildi.

Merkez Seyhan ilçesinde D-400 karayolundaki trafik kavşağında kırmızı ışıkta geçen Ahmet A. yönetimindeki 01 M 0180 plakalı dolmuşun, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 16 kişi yaralandı. Kazada 2 motosiklet, 1 bisiklet ve 11 otomobil hasar gördü. Araçların arasında sıkışan motosikletli bir kişi ile aracında sıkışan taksicinin itfaiye görevlileri tarafından kurtarıldığı kaza anına ait görüntüler şehir polis kamerasına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, minibüsün kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması ve motosiklet sürücüsünün sıkışması yer alıyor.

HIZLA KOŞAN ÇOCUĞA ÇARPTI Adana'da şehir polis kamerasına yansıyan diğer bir görüntüde, Güney Yıldızı Parkı civarındaki kazada ise bir motosiklet sürücüsü kavşaktan dönüş yapan otomobile çarparak takla atıyor. Yaşanan bir diğer kazada, caddeden hızla gelen bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen küçük bir çocuğa çarpıyor. Öte yandan başka bir kazada da kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araca bir otomobil çarpıyor. Bir tüpçü aracının kontrolsüz girdiği ana yolda tıra çarpması ve tüplerin yere savrulmasının kaydedildiği polis şehir kameralarına, gece bir hafif ticari aracın başka bir hafif ticari araca çarpma anı da yansıdı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title