Haberler

150 Kilo Olan Hamdi Alkan Midesini Küçülttü

Güncelleme:

Kilolarıyla başı dertte olan Hamdi Alkan, mide küçültme ameliyatı oldu. Alkan'ın 1 yılda 60 kilo vermesi bekleniyor.

48 yaşındaki Hamdi Alkan, 36 yaşındaki eşi Selen Görgüzel ile geçtiğimiz ay Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti. Kilolarıyla başı dertte olan Alkan'ın bu yaz kendini iyice saldığı dikkatlerden kaçmamıştı.

MİDESİNİ KÜÇÜLTTÜ

150 kilo olan yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan İstanbul Fulya'daki bir hastanede midesini küçülttürdü. Hamdi Alkan'ın 1 yılda 60 kilo vermesi bekleniyor.

"HAMDİ ÇOK YAKIŞIKLI"

Eşinin kilolarından memnun olduğunu söyleyen Görgüzel, "Bana göre Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Hamdi. Göbek eşime çok yakışıyor.Bana göre Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Hamdi. Kocamı hiç kimseye hiçbir şeye değişmem'' demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Türkiye Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (15)

Anonim felsefeci:

Geçen karısı göbeği çok seksi duruyo dıyodu madem öyleydi niye ameliyata izin vermiş:D

10
0
yanıtYanıtla
TUBA:

PARA İÇİN KADININ GİRMEDİGİ ŞEKİL KALMADI. KARAKTERSİZ ŞEY

7
0
yanıtYanıtla
EXILE:

Bu kadar kilolu insanların CİNSEL hayatları varmıdır demekten kendimi alamıyorum. .

6
1
yanıtYanıtla
Canısı:

Kilo kimseye Yakışmaz!sağlık varlıktır!midenizi küçülteceğinize porsiyonu küçültüp az yeseniz sorun olmıcak!

4
1
yanıtYanıtla
Esr:

Öküzz gibi

3
2
yanıtYanıtla
meraklı:

kilo erkeğe yakışır ama tabi bukadar fazlası değil 68-69 kğ erkeğe hayır :)))

2
0
yanıtYanıtla
Y4RRTR:

ıy

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınzeyno:

göbek yakışır ama kiloya kalpinde dayanması lazım güzel bi şey yapmış

2
0
yanıtYanıtla
yasemin:

böyle diyenlerin en başında ebru şallı geliyordu eskiden, hepsi fasa fiso

1
0
yanıtYanıtla
....:

midesini küçülteceğine, rejim yapsa daha mantıklı olmaz mı?

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title