Haberler

15 yaşındaki kızı taciz eden adam polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yaptı

Güncelleme:

Kocaeli'de meydana gelen olayda, arkadaşları ile yolda yürüyen 15 yaşındaki Z.R., Ebubekir Ö., tarafından taciz edildi. Çevredeki bir vatandaş adamı yakalayıp polislere teslim etti. Polisleri gören tacizci adam sağır ve dilsiz numarası yaparak olaydan kurtulmaya çalıştı. Ebubekir Ö.'nün tacizden sabıkalı olduğu öğrenildi.

Kocaeli'nin Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi Cumhuriyet Meydanı'nda dün yaşanan olayda, arkadaşları ile birlikte yürüyen Z.R., arkasından yaklaşan Ebubekir Ö.'nün tacizine maruz kaldı. 15 yaşındaki kızı elle taciz eden Ebubekir Ö., daha sonra olay yerinden kaçmak istedi.

Bu sırada olay yerinde olan ve durumu fark eden bir vatandaş,Ebubekir Ö.'yü yakaladı. Ebubekir Ö. daha sonra devriye görevinde bulunan polis ekibine teslim edildi. Polisleri gören tacizci adam sağır ve dilsiz numarası yapmaya çalıştı.

DİLİ ÇÖZÜLÜNCE PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Numarasını fazla sürdüremeyen Ebubekir Ö.'nün, daha sonra yaptığından pişman olduğu ve her şeyin bir anda geliştiğini söylediği öğrenildi.

AYNI SUÇTAN SABIKASI VAR

Ebubekir Ö.'nün, daha önce aynı suçtan sabıkası olduğu ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü belirtildi. Ebubekir Ö. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumhuriyet Meydanı Bağlarbaşı Darıca 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (4)

ENİS:

KOCAELİ BİTMİŞ FALAN DEĞİL. SENİN GİBİ ''SEFİL YARATIKLARIN'' SAĞLIKLI DÜŞÜNME MEKANİZMASI GELİŞMEMİŞ DE ONDAN BU ALÇAKLAR TÜREMİŞ.

1
0
yanıtYanıtla
KOCAELİ BİTMİŞ:

NE OLUYOR KOCAELİNE ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL OLAYSIZ BİRGÜN BİLE GEÇMEZ OLDU ARTIK

0
0
yanıtYanıtla
...:

Bırakmayın bu pisliği. Biz aynı yerde yaşıyoruz mahalledeki bütün genç kızları takip eder, parklarda kız çocuklarına bakıyor bu. Bırakmayın, bazı şeylere aklı çok güzel yetiyor valla yalan söylüyor. Birebir şahit oldum herkese söyleyin herkes aynı şeyi söyler. Bırakmayın lütfen.

0
0
yanıtYanıtla
DARICALI:

Bu adam sokak sokak gezip gözleriyle zaten herkesi taciz ediyordu hatta takip edilen bir sürü insan var parklara gidip oturup küçük çocukları izliyor Allah’ın belası inşallah hapisten çıkamaz allah böylelerine fırsat vermesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title