Haberler

14 yaşındaki kıza yapılan iğrenç istismar "Anne beni en yakınından koruyamadın" notuyla ortaya çıktı

Güncelleme:

Denizli'de Özlem U. hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U'nun cebine saklamaya çalıştığı "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu ve çok sayıda hapı buldu. Kızının aile dostları Hulusi Ö. tarafından uğradığı cinsel istismarı anlatması üzerine büyük şok yaşayan anne, polise giderek şikayetçi oldu.

Merkezefendi ilçesinde yaşayan Özlem U. kızı İ.U'nun hareketlerinden şüphelenince kontrol etmek için odasına girdi. Bu sırada İ.U.'yu "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu saklamaya çalışırken yakaladı. Ardından da kızının ceplerini aradığında çok sayıda hap buldu.

AİLES DOSTLARI TARAFINDAN İSTİSMAR EDİLMİŞ

Notu okuduktan sonra kızıyla konuşan Özlem U. iddiaya göre aile dostları evli ve 1 çocuk babası Hulusi Ö.'nün cinsel istismarına maruz kaldığını öğrendi. Bunun üzerine çocuğunun intihar girişimini önlediğini söyleyen Özlem Ü., Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Hulusi Ö.'den şikayetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Olay hakkında soruşturma başlatılırken, cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen İ.U.'nun savcılık ifadesi, pedagog ile psikolog eşliğinde alındı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hulusi Ö., hakkındaki iddiaları kabul etmedi ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

14 yaşındaki kıza yapılan iğrenç istismar 'Anne beni en yakınından koruyamadın' notuyla ortaya çıktı

"BİRBİRİMİZİN EVLERİNE GİDİYORUZ"

Kızının yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığını kaydeden anne Özlem U., "Tacizci en yakınımızdaki ailece görüştüğümüz kişi çıktı. 6 yıldır tanışıyoruz. Birbirimizin evlerine gidiyoruz. Hatta geçen kasım ayında yeni bebeği doğdu. Evine, ziyarete gittik. Üstelik bir de onlara maddi ve manevi destek oluyorduk. Kapanan elektrik ve doğalgaz faturalarını bile ödedik. Eline, para bile verdik. Bunu bize, kızıma nasıl yapar" dedi.

14 yaşındaki kıza yapılan iğrenç istismar 'Anne beni en yakınından koruyamadın' notuyla ortaya çıktı

"ÖZEL BÖLGELERİNE DOKUNMUŞ"

Özlem U., Hulusi Ö.'nün tutuklanması gerektiğini savunurken, "Evlerine ziyarete gittiğimizde kızım, kucağına bebeklerini sevmek için aldığı sırada özel bölgelerine ellemiş. İkinci tacizi, bize geldiklerinde yine bebekleri, kızımın kucağındayken gerçekleştirmiş. Kızım, korkup odasına gitmiş. Kızıma 'Annene babana söyleme, aramızda kalsın' demiş. Kızım başından geçen istismarı bize anlatmaya korktuğu için intihar etmek istemiş. Ben kızımdaki sıra dışı durumu fark etmeseydim; belki kızım intihar edecekti. Bu kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Kızım hala korkuyor, ağlıyor ve geceleri uyuyamıyor. Başka çocuklara da aynı şeyi yapabilir" diye konuştu.

"KARŞIMA ÇIKMASINDAN KORKUYORUM"

Cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen İ.U. ise, "'Amca' diye hitap ettiğim kişi, kucağımda bebekleri varken özel bölgelerime dokundu. İzin vermedim, iki kez bunu yaptı. Bana bunu yapan kişinin tutuklanmasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Serbest kalmış, tekrar karşıma çıkmasından korkuyorum" diye duygularını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Merkezefendi Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (36)

botan:

avrupanin hic bir 27 ülkesinde, türkiyede gibi cocuklara, kadinlara her pislik yapilmiyor. bu duruma bir komisyon kurulup arastiralmali. neymis serbest kalmis?

27
23
yanıtYanıtla
bozokku:

eminmisin avurupanın böyle pürüpak olduğundan

yanıt23
yanıt10
Hakan:

Yalanı nasılda kıvırıyorsun kendi istatiklerinde turkiyeden daha faxla olduğunu kendinde biliyorsun bu avrupa aşkı niye

yanıt11
yanıt6
Almanyalı:

Yalan söyleme sende kötü bir alışkanlık haline gelmiş !!!

yanıt8
yanıt3
botan:

beni kiriteze edeceginize, türkiyede son yapilan arastirmay`a bakin. akillilar

yanıt5
yanıt5
abel:

Bana pek inandırıcı gelmedi. Kurguya benziyor. Savcı da inanmamış ki tutuksuz yargılansın demiş.

17
19
yanıtYanıtla
Çevik:

Böyle insanların seceresinde. Böyle şeyler var bizzat tanıyorum şahsı sapığın teki.

yanıt9
yanıt0
Tuncay:

Bi mantıklı düşün beynini kullan bence ne için kurgu olsun bi kız çocuğundan bahsediliyor hangi aile kızını böyle bi şeyde kullanır adamla derdi varsa kendi çözer geçer tavsiyem beynini kullan

yanıt6
yanıt0
miso:

Bu devirde en yakınına dahi güvenmemek lazım. Çocuklarınızı gözünüzün önünden ırmayın.

33
0
yanıtYanıtla
serkan:

Ben kendilerini taniyorum. Kiz çok efendi. Aileside düzgün insanlar. Bunu yapani nasıl serbest bırakabiliyorlar.? Hicmi ALLAH korkusu yok arkadaş.

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title