Haberler

14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Muğla'da 17 Mart'ta kayıp ilanı verilen kız çocuğuyla İnstagram'da tanışıp birlikte olduğu ortaya çıkan Ü.T, cinsel istismar suçuyla adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 12 gün önce ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.D., Balıkesir'de bir kafede sosyal medyadan tanıştığı erkek arkadaşıyla çay içerken jandarma tarafından bulunup, ailesine teslim edildi. E.D. ile ilişkiye girdiği tespit edilen 25 yaşındaki Ü.T., gözaltına alındı.

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULDU

Ortaca ilçesinin Dalyan Mahallesi'nde yaşayan E.D., geçen 17 Mart'ta evden ayrıldı. Annesi ve babasının ayrı olması nedeniyle dedesiyle yaşayan E.D.'nin eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

BALIKESİR'DE OLDUĞU BELİRLENDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından ortaokul üçüncü sınıf öğrencisi E.D.'nin bulunması için özel bir ekip kuruldu. Genç kızın, erkek arkadaşı ile birlikte Balıkesir'de olduğu belirlendi.

PEDEGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Muğla'dan Balıkesir'e hareket eden jandarma ekipleri E.D.'yi erkek arkadaşı Ü.T. ile bir kafede otururken buldu. E.D.'nin pedagog eşliğinde alınan ifadesinde Ü.T. ile birlikte olduğu belirlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen E.D., Muğla'daki ailesine teslim edilirken, Ü.T., 'küçük yaşta kızı alıkoymak' ve 'cinsel istismar' suçlarından gözaltına alınıp, Balıkesir Adliyesi'ne sevk edildi. E.D.'nin Ü.T. ile Instagram'da tanıştığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title