Haberler

34 farklı suç kaydından 10 yıldır aranan firari kadın yakalandı

Güncelleme:

Antalya'da 34 farklı suçtan 10 yıldır aranan firari kadın polisin başarılı operasyonuyla yakalandı. 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'da, 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla 10 yıldır aranan Zekiye Çimen, polis tarafından yakalandı. 34 farklı suç kaydı bulunan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

34 AYRI SUÇTAN 10 YILDIR ARANIYORDU

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kepez ilçe Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 34 ayrı suç kaydı, 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Zekiye Çimen'in yerini belirleyip operasyon düzenledi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Zekiye Çimen, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Çimen, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Antalya Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Gerçek ziya:

Ben kadını tebrik ederim, 34 suçla ortada serbest 10 sene gezinebildiği için. . .

6
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

10 YIL NASIL BULUNMAZ

3
0
yanıtYanıtla
dr:

ne ceza ya 34 suc var bilinen bilinemeyen ne kadar belli degil cezaya bak tam rezalet her suc icin on yil versen bu 340 yil yapar nasil ulke ise suc var ceza yok tam rezalet zaten 12 dedigin zaman yatacagi zaman 4 yil bile yapmaz ustelik kactigi icin ayni miktar da ceza verilecek yani 12 yil daha ekleme olacak ve hucre de yatacak amma nerde

3
0
yanıtYanıtla
eser:

kadınlar suç rekorunda erkekler ile yarışıyor

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet Agun:

Oyii 10 ?? sene hemi afferun sağa paçi

3
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Tebrik ederim! Antalya Kepez İlçe Emniyet İnfaz Büro Amirliği ekiplerini.

2
0
yanıtYanıtla
MAYK AMCANIZ...:

MERAK ETMEYIN 6 AY SONRA ARAMIZ DA TEKRAR 13 UIL YATARI TUTARI CEZA INDIMI FALAN FILAN 6 AY SONRA SERBEST . . . GORURSUNUZ. . . .

1
0
yanıtYanıtla
hay daaa:

way be ne kadin ama.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title