Haberler

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

Güncelleme:

Başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı aksiyon komedi "Kafalar Karışık" filminde 11 yıl sonra rol alan usta oyuncu, adını kullanarak reklam yapanlara isyan ederek, "Çok ayıp." dedi.

Başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı aksiyon komedi filmi "Kafalar Karışık"ta 11 yıl sonra rol alan usta oyuncu Metin Akpınar'ın sette yapılan röportajı yayınlandı. Ünlü sanatçı, sosyal medyada isminin kullanılarak reklam yapılmasına isyan etti.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

11 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Metin Akpınar, röportajında Türk Sineması'nın geldiği noktayı ve sosyal medyayı yorumlayarak, "11 yıl olmuş film çekmeyeli, araya diziler girdi ama uzun metrajlı film çekmemiştim.11 sene aradan sonra inşallah başarılı, keyifli bir film olur.Tempolu, dinamik bir senaryo, yönetmenimiz detaylı çalışıyor.Umarım şansı açık olur. Film yapanlar için değil, sanatseverler içindir. Bizden çıktıktan sonra artık onlar değerlendirecek." ifadelerini kullandı.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

"ERTEM EĞİLMEZ OKULUNUN ÖĞRENCİLERİYİZ"

Akpınar"Benim sinema geçmişim 1973'e dayanıyor" diyerek, "Ertem Eğilmez okulunun öğrencileriyiz. Biz oraya biraz gülmeceyi, mizahı götürdük, Ertem ağbi ve Sadık ağbi bize dramatik yapıyı, sinemayı öğretti ve iyi ürünler çıktı. Türk Sinemasının geçmişinde yoksulluklar içinde üretilmesi bakımından gerçekten büyük bir emek var, saygıyla karşılamak lazım. Fakat sermaye, teknoloji, labaratuar yokluğu bunlar çok büyük ciddi eksikliklerdi. Eşkiya ile beraber çağdaş teknoloji yakalanır gibi oldu.Dışarıya satışta belirdi. Çok olumlu bir gelişme ama sinema subjektif sinemaya kaydı. İyi yönetmenlerin hepsi aşağı yukarı bize özgeçmişlerini anlatıyorlar halbuki ben daha toplumcu yapılar daha Fransız, İsveç sineması gibi insan ilişkileri, psikolojik yapılar istiyorum. Mesela eskiden Mısır filmleri vardı. Şimdi İran onu yakalamak üzere." dedi.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

"5 MİLYON İNSAN SOKUYORLAR"

Akpınar sözlerine şu şekilde devam etti: "Bizim de zannediyorum o doğrultuda çalışma yapmamız lazım. Bir de çok film yapılması sayısal olarak çok iyi değildir. Esasında daha rafine daha kalite daha sanatsal kaygı içeren senaryoların yazılması ve onların çekilmesinden yanayım. Bizim sinemalarımızda son zamanlarda ödüllük filmler çekiliyor. Nispeten ağır tempolu, tek renkli filmler oluyor adeta. Ödül alıyor ama sinemaya kimse girmiyor. Bir de ödül amaçlı değil gişe amaçlı filmler çekiliyor. Onlar da sinemaya 3 milyon 5 milyon insan sokuyorlar. Fakat onlarda kalite ve sanatsal kaygı içermiyor. O yüzden ben bunun ikisinin ortasının yapılmasını istiyorum. Hem sanatsal kaygı içeren hem gişe endişesi olan hem de ödül almak üzere rafine işlerin olması Türk sinemasının geleceği açısından daha doğru olur diye düşünüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Metin Akpınar Akpınar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Mehmet:

Hani insanların davranışları şerefini artırır ya o sensin büyük saygılar sayın Akpınar

31
5
yanıtYanıtla
İnsan Oglu:

adam seksene merdiven dayamış haalaa filim peşinde,yakında gayyanın dibine gidecek haberi bile yok,vah vah vah.

2
27
yanıtYanıtla
Ademoğlu:

niye öyle diyorsun sen mi atacaksın cehenneme ne zannediyorsun kimin yerine koyuyorsun kendini kendine gel

yanıt7
yanıt2
kerembeyli:

türkiyede ki kanallarda hiçbir diziyi izlemiyorum kanal 7 de hint dizileri tv8 de yabancı filmlere bakıyorum bizim diziler çok saçmalıyor ithaller daha cazip zaten herşeyimiz ithal neden yerli dizi çekiyorlar ki alıştık bu yüzleri görmeye ünlü olmaya çalışan küçük insanlar.

3
7
yanıtYanıtla
Doktor:

sana yakışmadı bu film metin abi

3
5
yanıtYanıtla
vatan:

KARDEŞİM SANATCI, ARTİST BU İNSANLAR BU İNSANLAR BULUNMAZ. ŞİMDİKİLERİ LAVA LİNGO. NERDE BİR KEMAL SUNAN, NERDE BİR METİN AKPINAR. SANATÇI ARTİST BU İNSANLARA DENİRRRRRRRRRRRRR.

6
1
yanıtYanıtla
umutttttttttttttttttt:

şu anda bu ülkeyi ayakta tutan nesil sizinle büyüyenlerdir sizi örnek alanlardır şimdiki küpeli zibidi saygısız eğitimsiz yetişen nesil şimdikilerin eseri vatana hayırlı olsun ne hayırları olacaksa askerlik bile yapmıorlar

5
1
yanıtYanıtla
ümit:

sacmaya unlu ve emektar oyuncuların sanatcılarım boyle seyler yapması komık bırı koltuk artı reklamında dıgerı oyunculukdan anlamayan soytalıların yanında fılım cekıyor her ısı herkez yapamaz egıtımını alan okulunu okuyan ınsanlar var onlar yapar ancak herkez her ısı yapsa okullar ögretmenler neden var

4
2
yanıtYanıtla
Trabzonlu_61:

valla çok haklısın ümit kardeşim, bazıları varki ünlü olabilmek için bi tarafını yırttı youtuber''lik gibi aptalca videolarla kendini tanıtmaya çalıştı sonunda bi cacığa hıyar oldu !

yanıt0
yanıt0
SU:

ALLAH SAŞIRTMASIN

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title