Haberler

KPSS'den 100 puan alan aday hizmetli olarak atandı

Güncelleme:

Bugün KPSS sınav sonuçları açıklanırken, yayımlanan listede yapılan bir atama herkesi şaşırttı. Sınavdan aldığı 100 puan ile birinci olan aday sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumuna hizmetli olarak atandı.

Kpss 2020/2 tercih sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar kimlik numaraları ve aday şifreleri ile yerleştirdikleri kadroları öğrendi. Alım yapan tüm kurumlar tercih sonuç listesinde en yüksek ve en düşük kaç puan ile alım yaptıklarını adaylara duyurdu.

KPSS BİRİNCİSİNİN ATANDIĞI KADRO HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kamu Personeli Seçme Sınavından 100 tam puan alan adayın atandığı kadro ise görenleri şaşkına çevirdi. ÖSYM tarafından açıklanan KPSS 2020/2 tercih sonuçlarına göre ortaöğretim düzeyi KPSS atama listesinde, sınavda Türkiye birincisi olan adayın, 100 puan ile sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu tarafından hizmetli kadrosuna atandığı görüldü. Öte yandan 2 kişilik kadroya atanan ikinci hizmetli adayın ise 98 puan aldığı görüldü.

KPSS'den 100 puan alan vatandaş hizmetli olarak atandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

KPSS Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (175)

Uğur:

Ülkenin hali. torpili olsaydı kim bilir nereye atanırdı. yazık be

42
59
yanıtYanıtla
kpss:

otomatik başvurmadı kendi başvurdu oraya kendi tercih etti ülkenin haliyle alakası yok ama kafanız pırıl pırıl olduğu için anca bu kadar çalışıyor

yanıt10
yanıt8
MEHMET:

Torpilli sınava mı girecek sizde yani. . . .

yanıt5
yanıt2
EBU CEHİL:

NE OLMUŞ YANİ 100 PUANLA HİZMETLİ OLDUYSA. HİZMETLİMİZ BİLE OKUMUŞ YALAMIŞ YUTMUŞ DEMEKTİR. VAR MI ALMANYA KAMU PERSONELİ SINAVINDA 100 ALIP HİZMETLİ OLAN. EĞİTİM SEVİYEMİZ ÇOK YÜKSEK BU YÜZDEN BİZİ KISKANIYORLAR. BU HÜKÜMET NE YAPSA YARANAMIYOR SİZE KARDEŞİM NOKTAAA.

26
38
yanıtYanıtla
CAHİL TAKIRO:

ALMANYADA KPPS DİYE BİR ŞEY YOK SINAV SİSTEMİ YOK BACIM HABERİN OLSUN

yanıt12
yanıt4
ömer:

Ayrıntıya dikkat ortaöğretim düzeyi deniyor o eğitim düzeyinde o kadro vardır tek

45
18
yanıtYanıtla
Osman:

Kpss ortaöğretimde onlarca memur alım branşları vardır. Kontol etmenizi öneriririm.

yanıt12
yanıt5
Hayati:

ORTAÖĞRETİM Mezunu zaten. Ne Yapacaklar 100 aldı diye Üniversiteye Rektör mü atayacaklar. İnsanlar kaç yıl Üniversite okuyor, Yüksek Lisans, Doktora yapıyor işsiz kalıyor. Üniversite mezunu gibi haber verilmiş.

46
12
yanıtYanıtla
ÖYLEMİ:

ÜNV MEZUNLARINDAN FAZLA PUAN ALMIŞ AMA

yanıt7
yanıt46
Öyle Değil:

Öyle miye cevap: Aynı sınava girmiyorlar. Orta öğpretim mezunlarının sınavı farklı.

yanıt14
yanıt0
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title