Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılınçkaya, mesajında, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilerin, ülke ve kent sorunlarını kamuoyuna aktaran ve etkin çözümler üreten kişiler olduğunu belirten Kılınçkaya, İskenderun'un sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminde gazetecilerin önemli rol oynadığını kaydetti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da basının demokrasinin en önemli parçası, olduğunu bildirdi.

Gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında icra edilen önemli bir meslek olduğunu belirten Türkoğlu, "İlkeli yayıncılık anlayışını koruyan, tarafsız ve objektif kriterler ölçeğinde bireyin özel yaşam alanını ve kişilik haklarını kollayan basınımız, vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan toplumun ortak vicdanına ses olmaktadır" ifadelerini kullandı.

İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar da yayımladığı mesajında, gece gündüz demeden zor şartlar altında sadece gerçeklerin peşinde koşan gazetecilerin, toplumu doğru ve tarafsız bir şekilde aydınlatmak adına her türlü güçlüğe göğüs gerdiğini ifade etti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Gazeteciler Günü Hakan Kılınçkaya İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title