Haberler

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

Güncelleme:

Şarkıcı Yusuf Güney, Megastar Tarkan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e kullandığı ifadeler sebebiyle yalaka göndermesi yaptı.

Şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik olarak kullandığı ifadeler nedeniyle meslektaşı Tarkan'a tepki gösterdi ve yalaka göndermesinde bulundu.

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserine gitmişti. Konseri sırasında şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etmişti. Soyer'in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de "Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul'a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız. Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek" demişti. Söz konusu anlara ilişkin olarak bugün şarkıcı Yusuf Güney'den tepki geldi.

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

"İNCE BİR MESAJDIR ANLAYANA"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" şeklindeki ifadesiyle Tarkan'ın görüntülerini birleştiren Güney, şunları söyledi: İnce bir mesajdır, anlayana: Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş? Arkadaşlar Tarkan'a, megastarımıza lafım yok. Lafım ve bu videoyu paylaşma nedenim bana aylardır hakaret eden şahıslara naçizane bir göndermedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Güney İstanbul Tarkan İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (138)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Helal olsun Yusuf kardeşim aynen dediğin gibi

60
78
yanıtYanıtla
BANKAMATIKCI SENI:

BIRDE IMAMOGLUNUN HEMSERISI OLACAKSIN TABI KAYMAK YEMEK TATLI DIMI

yanıt6
yanıt6
Xerxes:

Kes lan sesini!

yanıt6
yanıt15
hakan:

o adamın yalakalığa ihtiyacımı var hepsinden 10 kat populer kimseyle polemiğe girmez vs Tarkan adamdır yusuf yalaka olmasın:)

42
23
yanıtYanıtla
Ali:

Konu ihtiyaç olup olmaması değil. A partisine yapınca yalaka, B partisine yapınca ''fikir özgürlüğü'' oluyor. İkiyüzlüsünüz, onu anlatmış.

yanıt3
yanıt1
Kelkitli:

Yalakaligi sen kimseye birakmazsin

yanıt7
yanıt1
Kelkitli:

Yalakaligi sen kimseye birakmazsi

yanıt6
yanıt0
bin ali in ali:

yalakanin onde gidenisin yusufcuk aga

27
15
yanıtYanıtla
KAAN:

İKTİDARA YAKIN OLANLAR YALAKA MUHALEFETE YAKIN OLANLAR OLMUYOR DEĞİLMİ. . YUSUF DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM TARKAN DA ŞU ADAKİKA İTİBARİ İLE BENİM İÇİN YALAKADIR. . . ARTIK ASLA DİNLEMEMDE. . YOLU AÇIK OLSUN

21
20
yanıtYanıtla
ah kaan vah kaan:

tarkan da ağlyormuş şimdi kaan beni dinlemeyecek diye :)

yanıt21
yanıt11
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title