Haberler

Yetenek Sizsiniz'de Yunus Karaca Fırtınası

Güncelleme:

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de gelecek vaad eden bir komedyen adayı daha bulundu. Yunus Karaca yaşıtlarına göre yaptığı gösteri ile herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz 2. tur performansları ile devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölüme Yunus Karaca isimli yarışmacının stand-up damga vurdu.

ACUN ILICALI MEST OLDU

Sahnelediği performansla herkesi kahkahalara boğan genç yetenek, Acun Ilıcalı'nın da övgülerini almayı başardı. Acun Ilıcalı "Yetenek Sizsiniz'e Atalay Demirci'den sonra gelen ve yaptığı espirilerde karavanası en az olan yarışmacısın" diyerek Yunus'un aslında finalde de şansı olduğunu vurgulamış oldu.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Yunus Karaca Acun Ilıcalı Türkiye Tv8 Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (17)

13bitlislimobilWeb@haberler.com:

Bende memlekete yeni bir doktor,mühendis,fizikçi,Bilim adamı kazandırdı zannettim.Acun zaten yetenek milleti parmağında oynatiyor.

44
5
yanıtYanıtla
HandemobilWeb@haberler.com:

Bu çocukla ilgili olumsuz yorum yapanlar ya kıskanıyorlar ya da doğulu olduğunu bildikleri içindir.yalan söylemeyin hepiniz de bal gibi biliyonuzki kabiliyetli bi çocuk..kıskanç ve riyakar bir toplumsunuz

13
10
yanıtYanıtla
EmrahMobil-IOS:

Acunun neye hizmet ettigini herkes biliyor izlemem izlettirmem o kadar

16
3
yanıtYanıtla
TcmobilWeb@haberler.com:

Acunun yeni oyuncağı :

13
6
yanıtYanıtla
Zeyn teyyareMobil-IOS:

Seyretmedim ama harika cok guldum. cok yetenekli bence. yarin YouTube den izlerim

4
11
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

Halen daha insanların nasıl konuşması gerektiğini mi öğretmekle meşgulsünüzSiz de çıkın oraya oraya iki cümle kurun da görelim.Oturduğunuz yerden eleştirmek kolay tabi.Bu toplum zaten bir olayın,durumun hep olumsuz yanlarını görmek için götünü yırtar.Önce kendinizi düzeltin sonra başkalarını düzeltirsiniz.Böyle yaparak ancak cahilliğinizi ortaya koymuş olmaktan öteye gidemiyorsunuz.

10
1
yanıtYanıtla
EBUBEKIR ZOZANİmobilWeb@haberler.com:

Bize teknoloji yetenek lazım espıri mıri degil

5
6
yanıtYanıtla
MerdoMobil-IOS:

Medyaya malzeme lazım.

10
1
yanıtYanıtla
AgamobilWeb@haberler.com:

Yapmayin ya ezberlenmis esprileri sanki Kirk yasinda bir Adam gibi bunlari anlatiyor buna sor bes kere besi bes dakika düsünür ordaki seyirci nasil bu kadar yüksek öyle veriyor anlamiyorum

8
2
yanıtYanıtla
GgflkmobilWeb@haberler.com:

Bu ne LAN

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title