Haberler

Yozgat'ta Görev Başındaki Trafik Polisleri Pasta Keserek Yılbaşını Kutladı

Yozgat’ta yılbaşı gecesinde görevli olan ve yollarda alkol denetimi yapan bölge trafik polisleri, yeni yıla amirleri tarafından getirilen yaş pastayı keserek girdi.

Yozgat'ta yılbaşı gecesinde görevli olan ve yollarda alkol denetimi yapan bölge trafik polisleri, yeni yıla amirleri tarafından getirilen yaş pastayı keserek girdi.

Yılbaşında vatandaşların büyük bir kısmı eğlenerek ya da evlerinde yılbaşına girerken, trafik polisleri yollarda denetim yaparak yeni yıla girdi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Böle Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri şehirler arası yollarda alkol denetimi yaparken, Bölge Trafik Müdür Vekili Süleyman Tuğrul, görev başındaki personeli ziyaret edip yaş pasta getirdi. Trafik polisleri yeni yıla yaş pasta keserek girdi.

Bölge Trafik Müdür Vekili Süleyman Tuğrul, "Polis, halkın, huzurlu, mutluluk içerisinde sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri, trafik güvenliğini sağlamak için çalışıyor. Arkadaşlarımız gecenin bu saatinde alkol denetimi yapıyorlar. Yılbaşı dolayısıyla alkol denetiminin çok olacağını düşünerek, bu gece alkol denetimlerine ağırlık verdik. Jandarma timleri de asayiş yönünden denetim yapıyor. Arkadaşlarımıza jest olsun diye yaş pasta ikram ettik" dedi.

Trafik polisleri yılbaşı gecesinde alkol denetimi yaparken, jandarma ekipleri de asayiş yönünden kimlik kontrolü yaptı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tuğrul Yılbaşı Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title