Haberler

Yozgat Pmyo Öğrencilerinden Kızılaya Kan Bağışı

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (Pmyo), Kızılay Kayseri Şubesi ile Yaptığı Kan Bağışı Kampanyasında 350 Ünite Kan Bağışında Bulundu.

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Kızılay Kayseri Şubesi ile yaptığı kan bağışı kampanyasında 350 ünite kan bağışında bulundu.

Yozgat PMYO'da düzenlenen kan bağışı kampanyasına 350 öğrenci gönüllü olarak kan bağışladı. Kan bağışı öncesi bir konuşma yapan Yozgat PMYO Müdürü Hüseyin Pekdemir, Kayseri Kızılay Kan Merkezi ile müştereken, "kan bağış kampanyası" düzenlediklerini belirterek, "Dünyada temin edilebilen ve kaynağı insandan başka kimsede olmayan tek ilaç kandır. Vereceğimiz her kanın bir hayatı kurtaracağından asla şüpheniz olmasın" dedi.

Polis okulu öğrencilerinin ihtiyaç anında vatandaşlara kan bağışında bulunduklarını belirten Pekdemir, "Bugünde Kızılay Kan Merkezine gönüllü olarak kan bağışında bulunacaklar" dedi. Kızılay Temsilcilerinin öğrencilere kimlerin kan verebileceğinin açıklamasından sonra Okulu Müdürü Hüseyin Pekdemir başta olmak üzere personel ve öğrenciler kan bağışında bulundu. Okul Müdürü Pekdemir, bugün yapılan kampanyada Polis okulundan 350 ünite kan bağışı yapıldığını söyledi.

(ÖE-MÇ-Y)

30.05.2007 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title