Haberler

AK Parti Elazığ Arıcak İlçesi Üçocak Belediye Başkan Adayı Yılmaz Yegül Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Elazığ Arıcak İlçesi Üçocak Belediye Başkan adayı olarak Yılmaz Yegül 'ü seçti. Yılmaz Yegül kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Elazığ Arıcak İlçesi Üçocak Belediye Başkan adayını belirledi. Elazığ Arıcak İlçesi Üçocak Belediye Başkan adayı olan Yılmaz Yegül kimdir?

Yılmaz Yegül Kimdir?

YILMAZ YEGÜL KİMDİR?

Yegül, 16 Mart 1972 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İlkokulu Üçocak İlkokulunda, ortaokul ve lise öğrenimini ise Palu Meslek Lisesi'nde tamamladı.1994 yılında Üçocak Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı.

SAADET PARTİSİ'NDEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Belediye başkan adayı, siyasete 2009 yılındaki yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden belediye başkanı aday olarak başladı ve seçimleri kazanarak belediye başkanı oldu. 2010 yılında Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye geçti, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı seçildi. Yılmaz Yegül, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yılmaz Yegül Üçocak Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title