Haberler

Yılmaz Morgül, Ebru Gündeş'le Kavgasını Anlattı: Bana Etmediği Küfür Kalmadı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı canlı yayında yıllardır küs olduğu Ebru Gündeş'e sitem ederek onu asla affetmeyeceğini anlattı.

Sesindeki başarısının yanı sıra sosyal medya hesabından çektiği video ve fotoğraflarla da gündeme gelen Yılmaz Morgül, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konu oldu. Morgül, meslektaşı Ebru Gündeş'le neden küstüklerini anlatırken onu asla affetmeyeceğini söyledi.

"EBRU GÜNDEŞ KADROMUZDA OLMAK İSTEDİ"

Yılmaz Morgül, Ebru Gündeş'le yıllar öncesine dayanan küslüklerini şu sözlerle anlattı: "Biz aynı şirketteydik ve ilk gazino çalışmamızdı. Gündeş, Fahrettin Aslan beni çağırdığında 'Yılmaz beni de söyle' dedi. O benden iki yıl önce albüm çıkararak piyasaya çıktı. Fahir Bey'e söyledim cevap vermedi. Sonra ben Fahri Bey'in yaptığı kadroyu beğenmedim ve tek bir isteğim var İbrahim Tatlıses'le çalışmak dedim. Sonra Ebru Gündeş, 'Bende karoda olayım hatta dönüşümlü olarak sahne yapalım' dedi. İbrahim (Tatlıses) abiye söyledim oda tamam dedi.

Yılmaz Morgül, Ebru Gündeş'le Kavgasını Anlattı: Bana Ermediği Küfürler Kalmadı

"BEN ASSOLİST OLDUKTAN SONRA BANA YAPMADIĞINI BIRAKMADI"

Çalışmamızın birinci haftasından itibaren benim assolist olmamla ilgili bir karar alındı. Ebru Gündeş de İbrahim Tatlıses'ten önce çıkmaya başladı. Bu karar verildikten sonra bana yapmadığını bırakmadı. Çok şeyler yaptı ben anlatamam. Bana yakışmayacak küfürler edildi. Ben bu yüzden kendisine çok kırgınım ve hiçbir zamanda affetmeyeceğim. İbrahim Bey sahneye çıkacaktı Ebru Gündeş iki eser daha fazla okudu. İbrahim Bey bana gelerek 'solistliğini yap' dedi. Bende güzel bir dille kağıda yazı yazarak İbrahim Bey burada sinirlendi deyip sahneden inmesini söyledim. Gazino adabı böyledir.

Yılmaz Morgül, Ebru Gündeş'le Kavgasını Anlattı: Bana Ermediği Küfürler Kalmadı

"EBRU GÜNDEŞ'İ ASLA AFFETMEYECEĞİM"

Herkesin orkestralarının olduğu bir lobi düşünün. Sanki beni onu zorla indirmişim gibi bir sahneden inişi var ki İbrahim Tatlıses bile bana sus işareti yaptı. Ebru Gündeş bütün orkestranın içinde 'Sen kimsin?' diyerek ağza alınmayacak küfürler etti. Onu asla affetmeyeceğim. İyilik yapıyorsun kötülük buluyorsun.

Yılmaz Morgül, Ebru Gündeş'le Kavgasını Anlattı: Bana Ermediği Küfürler Kalmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Yılmaz Morgül Ebru Gündeş Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Oh:

Ohhh ağzına sağlık ebrunun sana az bile

41
1
yanıtYanıtla
arnavut:

ebru gündeş milli güvenlik sorunudur demedi demeyin tutuklanıp iyce sorgulanması lazım

20
2
yanıtYanıtla
gözlük camı:

kesinlikle haklısın zarrabla bilinçli bir şekilde evlendirildiği aşikar

yanıt4
yanıt0
MY~:

Ebrunun yanında daha önce çalışmış olan bir akrabamda küfürlü bir ağzı olduğunu ve çok egoist birisi olduğundan bahsettiğini söylemişti.

17
3
yanıtYanıtla
Oh:

Ebru candır

14
1
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

TÜRKİYEDE BU KADAR GEREKSİZ İĞRENC PROGRAMLAR NİYE VAR HALA ANLAMADIM

15
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hiçbirini sevmem.

13
1
yanıtYanıtla
hakiki dürbünlü:

aynen

yanıt0
yanıt0
DEMİR BİYİK:

tüm varliğini göz bebeğimiz tsk. ya bağişlayan zeki müren gibi olmak istiyorsun ama olamazsin yilmaz onun yeri çok farkli

11
2
yanıtYanıtla
Birisi:

adam dobra olduğu için seveni az ee nede olsa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. . .

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title