Haberler

Ünlü Oyuncu Öykü Çelik Yıldırım Nikahı Kıyacak

Güncelleme:

Öykü Çelik, Bursalı iş adamı sevgilisi Murat Çakan ile bugün evleniyor.

Bir dönem Seren Serengil'le aşk yaşayan işadamı Ahmet Murat Çakan ile Öykü Çelik, bu akşam yıldırım nikahla evleniyor. Çelik'in nikah şahitliğini, Murat Aşık'ın sevgilisi Gökçen Paprika yapacak.

MUTLULUK POZLARI VERMİŞLERDİ

İstanbul`da bir arkadaş ortamında tanışan ve o günden beri birlikte olan ikili, geçtiğimiz günlerde Bursa`da felekten bir gece çalmıştı. Önce Çakan`ın sahibi olduğu Kayhan Ocakbaşı ve Balık Restoranı`nda sonra da Last Point`te eğlenen Murat Çakan ve Öykü Çelik oldukça mutlu görüntülenmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Seren Serengil Ahmet Murat Murat Aşık Öykü Çelik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (10)

AYYYY İNANMIYORUM GERÇEKTEN Mİ?:

ÇOK SEVİNDİM BU HABERE ACAYİP GÜZEL SÜPER Bİ HABER HİÇ BİR GAZETEDE YOK SADECE BU GAZETEDE VAR EMEĞİGEÇEN HERKESE BOL BOL TAŞAKkur ederim

29
6
yanıtYanıtla
batsın bu dünya:

birde gariban ahmet,mehmetle evlendiğinizi görsek

17
0
yanıtYanıtla
sananedanetbrute034@hotmail.com:

Helal olsun son nokta ...

yanıt0
yanıt0
OCTAVİAkubra_89_89_8900@hotmail.com:

KAÇ PARA VERECEK AYDA AHMET MEHMET?? BEN İSTEMEZ FAKİR KOCA

yanıt0
yanıt0
Mai:

Ufukta bebek mi göründü? Genelde apar topar evlenmeleri buna çıkıyor da!!! Hayırlısı olsun, umarım reklam değil AŞK evliliği olur, bir ömür mutlu mesut sürer ve sağlıklı bireyler dünyaya getirirler...

5
1
yanıtYanıtla
FATAMA:

HER VİDEOLARINIZDA REKLAM GÖRMEKTEN SIKILDIM

6
0
yanıtYanıtla
FATAMAAdınız Yazın:

BENCE YANSITIYO BU VİDEODADA REKLAM VAR

2
0
yanıtYanıtla
Serenay:

Mutlu olsunlar başka birşey demek bizim hakkımız değil.

0
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BU KIZ ÇOK ÇOK GÜZEL ÇOKTA TATLI AMA NEDEN BUKADAR İTİCİ HALA ÇÖZEMEDİM YA... BENİMSEYEMEDİK

0
0
yanıtYanıtla
ayşe elif şanlı:

murat çakan parasız kaldı işleride bozuldu tek kurtuluş yolu ünlü biriyle evlenmek bütün bursa biliyor zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title