Haberler

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden olan Fatma Girik, hayattaki en büyük korkusunu açıkladı. Yıldız isim, "Bu hayattaki en büyük korkum acı çekerek ölmektir" açıklamasında bulundu.

Türk Sinemasın'da hayat verdiği her rolde devleşen Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyatla sevenlerini korkutmuştu. Posta'ya konuşan sevilen oyuncu, sağlık durumunun iyi olmasıyla hayranlarını sevindirdi.

EN BÜYÜK KORKUSUNU AÇIKLADI

Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri olarak gösterilen Fatma Girik, hayatıyla ilgi merak edilenleri anlattı. Efsane oyuncu, yaşamındaki en büyük korkusunu da sevenleriyle paylaştı.

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

İşte Fatma Girik'in röportajından önemli satır başları;

"HAYATTAKİ EN BÜYÜK KORKUM ACI ÇEKEREK ÖLMEKTİR"

Öyle demeyin ne olur... Sizin gibi bir insana cefa yakışır mı hiç?

"Ben de etten kemikten, sıradan bir insanım. Hastalık herkesin başına gelir. Bu hayattaki en büyük korkum acı çekerek ölmektir. Allah canımı çektirmeden alsın."

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

AMELİYATTAN ÇIKTIKTAN SONRA NE HİSSETTİNİZ?

Önce ölümün sıcaklığını ve ne kadar yakın olduğunu hissettim. Ardından da ne kadar çok sevildiğimi gördüm. Herkes o kadar üzülmüş ki… Tüm sevdiklerim yanımdaydı. Bundan daha güzel bir şey olamaz.

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

ÖLÜMDEN KORKAR MISINIZ?

Hiç korkmam. Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Annem yaşıyor. Çok yaşlı ve bana ihtiyacı var. Sadece onu bırakıp gitmek istemem.

Yeşilçam'ın Yıldızı Fatma Girik, En Büyük Korkusunu Açıkladı

"SOSYAL MEDYA BENİ ÖLDÜRMEYE BAYILIYOR"

Hay Allah! Sosyal medya beni öldürmeye bayılıyor. Keyif mi alıyorlar beni öldürmekten acaba? Öldürüyorlar öldürüyorlar, ölmüyorum. Onlar öldürdükçe ben kıvılcımlarımdan doğuyorum. Sosyal medya garip bir mecra. Hem gerekli hem de zararlı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Fatma Girik Posta Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (87)

.....:

Ameli salih olanlar ölümden korkmaz, Rabbine bir an önce kavuşmayı arzular. .

49
7
yanıtYanıtla
Ramiz Dayi:

O zaman neyi bekliyorsun köprüden atla rabbine kavuş

yanıt1
yanıt4
Aslan MOLLAOĞLU:

Peki siz ölümden korkuyormusunuz. Korkmuyorsanız. Bir an önce gitmeyi istiyormusunuz. Benim Büyük babam cennet mekan İstiklal savaşı gazisi, can cekerken bile abdest alırgibi ellerinı yikayarak namaz kılmaya çalışan çok iyi bir insandı. )3 yaşında bu dünyadan göçtü. Dünya nimetlerionu hiç ilgilendirmezdi. Ama vefatından 2 gün önce bana'' Ölüyorum '' diye bu dünyadan ayrılmanın çok zor olduğunu ima etti. İnşallah fikrinde samimidirsin.

yanıt2
yanıt0
...................................:

senin fetvan sen de kalsın salak. .

yanıt2
yanıt3
Nietzsche:

Ameli salih malih diyerek hayatını böyle boş inançlar için ibadetle çarçur edenler değil ölümlülük bilincine sahip olup biricik hayatın her anını bu bilinçle yaşayanlar ölümden korkmaz. fakat yine de bir an önce öleyim diye arzulamazlar. çünkü, bir an önce öleyim demek hayatı olumsuzlamaktır ve hayata karşı haksızlıktır. bir an önce öleyim diyen kişi ya duygu sömürüsü yapıyordur ya da yalnız kaldığında korkudan titreyen ama başkalarının yanında sözde cesaret gösterisi yapan bir iki yüzlüdür.

yanıt2
yanıt3
......:

Ramiz Dayı, Rabbine kavuşmayı arzulayan salih kişi, köprüden atlayıp intihar etmez, hele hele asi hiç gitmez. Aslan Mollaoğlu, yaşım çok genç ve dünya nimetleri ile ilgilenmiyorum, hırsım yok yani Nokta''ya , ben fetva vermiyorum, dünya fanidir ve sonunda varacağımız yer Allah''ın huzurudur. Bu fani dünyaya sabredip imtihanımı layıkıyla geçip Allaha kavuşmayı arzuluyorumNietzsche, Allah cc, beni münafıklardan değil, mümin kullarından eylesin Hakkımda yaşamak varsa yaşamayı, ölüm varsa ölmeyi. .

yanıt0
yanıt0
Oooooooo:

Allah hepimize rahat olum versin hak yiyenler haric . . . . .

45
1
yanıtYanıtla
SAKARYALI:

İnsan gençken yaşlanmayacak gibi yaşıyor. Hoyratlık kibir aşağılama. sonra acı çekmeden ölmek isterler.

28
17
yanıtYanıtla
Ferhat:

yahu ne gereksiz adamsınız arkadaş , 28 tane mal da beğenmiş yorumu

yanıt1
yanıt2
arkadaş:

o adıyamanlı hayranınla bir çay içmedin ve sana asla zarar vermediği halde benim sapığım diye onurunu kırdın ya sen çekmeden ölmezsin. adam sana 40 yıldır aşık ve adam gibi sevmiş.

28
7
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title