Haberler

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Banu Alkan, Son Haliyle Herkesi Büyüledi

Güncelleme:

Magazin gündeminden uzun süredir uzak kalan ünlü oyuncu Banu Alkan, 6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri töreninde sahneye çıkarak ödül verdi.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan Yeşilçam'ın unutulma oyuncusu Banu Alkan 6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri töreninde görüntülendi.

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Banu Alkan, Son Haliyle Herkesi Büyüledi

BANU ALKAN TAM NOT ALDI

Ödül töreninde ortaya çıkan 60 yaşındaki Banu Alkan'ın son hali törene katılan izleyiciler tarafından tam not aldı. Kırmızı elbisesiyle sahneye çıkan Alkan, göz kamaştırdı. Unutulmaz oyuncu Banu Alkan, Yılın İş Kadını ödülünü kazanan Aydan Gömügen Tuncay'a ödülünü verdikten sonra sahneden indi. Ödül töreni kapsamında konuşan Tuncay ise, "Bugün Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümü saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullanarak ödül için organizasyona ve oy kullanan herkese teşekkür etti.

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Banu Alkan, Son Haliyle Herkesi Büyüledi

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Banu Alkan, Son Haliyle Herkesi Büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Banu Alkan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

CONI:

Cumhur mitinginde aralarina CAY yerine KAHVE atsan birbirlerini oldurecekler demekki :D:D :D

14
20
yanıtYanıtla
MAHO AĞA:

ENGİN Ver bana ol zengin :)

yanıt2
yanıt1
FAŞO AĞA:

ENGİN gel seni beyaza boyayım

yanıt2
yanıt1
MELDA:

BU YUGOSLAV BOZUNTUSU YOSMA TÜRKİYEDEN GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. BAVULU MU TOPLADIM DİYE NAĞRALAR ATIYODU. DAHA HAALA BURALARDA MI BU?

11
20
yanıtYanıtla
SIBEL:

DEMEK Kİ ONU ÇOK KISKANMIŞSIN FESAT BOZMASI SENI!

yanıt3
yanıt0
SIBEL:

BANU ALKAN VE ÜMİT BESEN NIKAH MASASI DIYORUM MELDACIM LÜTFEN SAKIN OL. .

yanıt0
yanıt0
Vatan Evladı. Vatan sana canım feda:

Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana. . Aptal insanların gözünü boyadılar çadır kurup iki kasa domates vermekle. . Uyan ülkemin vatandaşları Allah rızası için Uyanın. . Her Allah birdir diyen müslüman olabilir mi

16
15
yanıtYanıtla
...:

Biz beka diyoz sen soğan patates diyon bidon kafalı

yanıt1
yanıt1
..:

ben büyülenmedim ya sizzz

25
1
yanıtYanıtla
evrim:

Bir bunu bir de bahçeliyi eskitemedik öyle bir hırs varki bunlarda .

16
9
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title