Haberler

Yerel Seçime Doğru

Adana Vali Yardımcısı Karadağ, AK Parti'den Kale Belediye Başkan adaylığına talip

Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, AK Parti'den Kale Belediye Başkan aday adayı oldu.

Karadağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aslen Kale'nin İkizpınar köyünden olduğunu söyledi.

Memleketine hizmet etmek istediğini kaydeden Karadağ, Kale'nin Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en güzel turizm alanlarından biri olmasına karşılık bu yönde bir yatırım yapılmadığını ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığının burayı turizm alanı ilan etmesine karşılık imar planlarının hazırlanmadığını ifade eden Karadağ, "Karakaya Barajı'nın etrafı müthiş güzelliklerle dolu. Yapılacak hizmetlerle bölgenin incisi olabilecek bir yer. Bu nedenle bu göreve talibim. Memleketimi gördükçe içim gidiyor. Uzun yıllar Yalova'da çalıştım. Orası İstanbul'un sayfiye yerlerinden biri. Kale'ye baktığım zaman neden Malatya'nın Yalova'sı olmasın, diye düşünüyorum. Her türlü güzellik mevcut" diye konuştu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1985 yılında mezun olduğunu belirten Karadağ, ülkenin bir çok yerinde kaymakamlık ve vali yardımcılığı yaptığına değinerek, "Eskiden belediye başkanlığı görevi çok fazla aktif değildi. Şu anda belediye başkanlığı çok aktif bir görev oldu. Hizmetin yüzde 80'ini artık belediyeler yerine getiriyor. Vali yardımcılığı çok kıymetli, çok onurlu bir görevdir. Seve seve yaptığımız bir görevdir ama artık bir yere hizmet etmek istiyorsanız seçilmiş bir görevle çalışmanız gerekiyor. Atanmış bir görev artık o hizmete yeterli gelmiyor" ifadelerini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yüksel Karadağ Doğu Anadolu Bölgesi İkizpınar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title