Haberler

Yaşar Üniversitesi Inner Wheel Üyelerini Konuk Etti

Uluslararası Yardımlaşma Kuruluşu Inner Wheel (ıw) Dünyada 88'nci, Türkiye'de İse 20

Uluslararası yardımlaşma kuruluşu Inner Wheel (IW) dünyada 88'nci, Türkiye'de ise 20. kuruluş yıl dönümünü IW 244. Bölge Federasyonu ev sahipliğinde, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü'nde düzenlenen etkinlikle kutladı.

Yaşar Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında düzenlenen etkinlik, Fransız sanatçı Jennifer Duchateau ve İclal Kardıçalı'nın sunduğu keman ve piyano resitali ile başladı. İki sanatçının Bach, Beethoven ve Schubert'in eserlerinden bölümlerin de yer aldığı Küçük Bir Kış Dinletisi adlı resitali davetliler tarafından ilgiyle dinlendi ve uzun süre alkışlandı.

Etkinlikte IW ressamları Bercis Kızıltan, Nigar Erbakan, Sara Pardo, Yasemin Çağdaş, Sema Zabıtçı, Günay Yavuz, Tuna Tezol, Zehra Engin, Nilay Yetmen'in toplam 35 eserinin yer aldığı bir de sergi açıldı.

Inner Wheel buluşmasında, İzmirli dünyaca ünlü modacı, Madam Z olarak da tanınan Zuhal Yorgancıoğlu'nun 60 yıllık sanat hayatı boyunca ürettiği eserlerden bazıları sergilendi. Yorgancıoğlu'nun Türk motiflerinden esinlenen giysileri davetlilerden büyük ilgi gördü.

Etkinliğe, aralarında Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, Modacı Zuhal Yorgancıoğlu, IW Ege Kurucu Başkanı İnci Mutluer, IW 244. Bölge İzmir Başkanı Deniz Özhun, IW 242. Bölge İstanbul Başkanı Ayşegül Ünügür, IW Ulusal Temsilcisi Ela Altınordu, Uluslararası IW 15. Dünya Konvansiyonu Koordinatörü Ülkü Somer?in de bulunduğu 200?ye yakın davetli katıldı.

(MUH-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title