Haberler

Voleybol Turnuvasında Şampiyon Öğretmenler Oldu

takımları arasında oynan final maçında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 3-0 setleri alarak birinci oldu.3 - 1 yenerek üçüncü oldu.

Narman İlçe Emniyet amirliğince Polis teşkilatının 167 yılı kutlamaları çerçevesinde

düzenlenen voleybol turnuvasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

ile İlçe Sağlık Grup Başkanlığının

takımları arasında oynan final maçında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 3-0 setleri alarak birinci oldu. Üçüncülük için ise Narman Meslek Yüksek Okulu ile İlçe Müftülüğü arasında yapıldı

NMYO,

İlçe Müftülüğünü

3 - 1 yenerek üçüncü oldu.

Narman Kaymakamlığı Kapalı Spor salonunda oynanan maçlara ilgi oldukça fazlaydı. Final maçını

İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nedim Karakuş, Emniyet Amiri Baş komiser İskender Güray Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Yıldız,

Malmüdürü Arife Çamurcu, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ceyda Özçelik ve Komiser Sebahattin Özbek de izledi.

Yoğun tezahüratlar arasında oynan maçtan sonra Birinci Olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına kupayı İlçe Kaymakamı Atasoy, İkinci olan Sağlık Gurup Başkanlığı takımına Yüzbaşı Karakuş, Üçüncü olan NMYO takımına ise Belediye Başkanı İşleyen kupalarını verdiler.

İçe Kaymakamı Atasoy Polis teşkilatının 167. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasının güzel geçtiğini belirterek organize eden emniyet personelinin polis haftasını kutlayıp yapılan organizeden dolayı emniyet personelini kutladı.

Emniyet Amiri Baş Komiser Keskin ise Komiser Sebahattin Özbek ve diğer personele teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yücel Ahmet İşleyen Atakan Atasoy Narman Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title