Haberler

Vatandaşların Talebi "Yediyol ve Bıçakçı Mahalle Olsun"

Güncelleme:

Batman Merkez Yediyol ve Bıçakçı Köyü sakinleri, kendilerine merkeze bağlı mahalle statüsü verilmesini istedi.

Basın kuruluşlarını arayan vatandaşlar, Belediye Meclisinin aldığı Erköklü ve İkiztepe Köylerinin mahalle kararının sevindirici olduğunu belirttiler.

Ayrıca, Merkezin kuzey bölümü olarak bilinen Bıçakçı ve Yediyol Köylerinin de imara açılması ve mahalle olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar,

"Şehir gittikçe Kuzey tarafa doğru kaymakta ve Bıçakçı tarafına doğru yönelmektedir. Ayrıca, Üniversite tarafı imara açılmasına rağmen halen bir yatırım yok. Öte yandan Batman Üniversitesi tarafını imara açılması lazım ki, havaalanı tarafını metruk bir vaziyette bırakmayın orayı da Yediyol ve Bıçakçı köylerini de mahalle yapınız ve mücavir alana açınız ki batmandan ve batman dışından bekleyen işadamları ve yatırımcılar otel, plaza avm ve bunlara benzer bir çok yatırımı yapmak için beklemesinler. Valilik ve Belediye yöneticileri lütfen yetkilerinizi kullanarak ilgi ve alaka göstererek bu işi çözün Batmanın geleceğine ışık tutun konut ve arsa fiyatları da tepetakla düşsün" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İkiztepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title