Haberler

Vali Yerlikaya'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Gaziantep Valisi Ali Yerli Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların insanlar arasındaki dayanışması birleştirdiği ve gönüllerin kazanıldığı bir gün olduğunu belirtti.

Gaziantep Valisi Ali Yerli Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların insanlar arasındaki dayanışması birleştirdiği ve gönüllerin kazanıldığı bir gün olduğunu belirtti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yayımladığı mesajında, " Bayramlar, kardeşlik şuurumuzu yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi ve aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.

İnancımızda çok özel bir anlamı bulunan Kurban Bayramı bu mübarek günler içinde kardeşliğimizin, yardımlaşma ve dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşandığı bir bayramdır.

Hakk'a teslimiyet ve kulluk vazifemizin en güzel tecellisi olan "kurban", özü itibariyle yeryüzündeki bütün insanlığa barış, huzur ve kardeşlik çağrısı yapar.

Ülke ve millet olarak bizi birbirimize bağlayan inanç ve ruh birliğimizin güçlenmesi, yıkıcı ve bölücü hain niyetlerin sonsuza kadar bertaraf edilmesi için bayramlarımızı güzel bir fırsat olarak görüyoruz.

Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize yardım elimizi şefkatle uzatmalı, düşkünlerin yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Sınırımızın hemen yanı başındaki Cerablus'tan yıllardan beri ayrı yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin, bu yıl huzur ve güven ortamında aileleriyle birlikte bayram edecek olmalarından büyük bir mutluluk duyuyoruz.

İnanıyorum ki Devletimizin ve hayırseverlerimizin şefkatli yardım elleri, bu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir.

Şehrimizin, ülkemizin ve bütün İslam aleminin büyük imtihanlardan geçerek ulaştığı bu Bayramın; dünyada yaşanan zulümlerin sona ermesine, akan gözyaşı ve kanın durmasına, hoşgörü ve barış hissiyatının daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

15 Temmuz'da milli irade ve demokrasimize, 20 Ağustos'ta Gazi Şehrimizin kardeşliğine yapılan hain terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ile birlikte bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı buruk karşılayan şehit ailelerimize sabr-ı cemil, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Kadirşinas hemşehrilerimizin, ensarlık ruhuyla misafir ettiğimiz 350 bin Suriyeli kardeşimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam Alemi'nin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyor, kesilen kurbanların Allah katında makbul olması dileğiyle huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ali Yerli Gaziantep Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

title