Haberler

Vali Karahan'ın Doğankent Ziyareti

Vali Hasan Karahan, Doğankent ilçesini ziyaret etti.

Vali Hasan Karahan, Doğankent ilçesini ziyaret etti.

Kaymakam Uğur Köroğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Karahan ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti.

Vali Karahan, Kaymakam Köroğlu'ndan ilçeyle ilgili bilgi aldı, ardından Kaymakamlık binası içindeki birimleri ziyaret etti.

Belediyeyi de ziyaret eden Vali Karahan, Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı bir süre sohbet etti. Belediyenin sorunları ve çalışmaları hakkında Kabadayı'dan bilgi alan Vali Karahan ardından Doğankent İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi'ne ziyarette bulundu.

Okulun bölümlerini gezen Karahan, sınıflara da girerek öğrencilere çeşitli sorular sordu. Doğankent Anaokulu'nda da incelemede bulunan Vali Karahan, çocuklarla yakından ilgilendi.

İlçe Jandarman Komutanlığı ve Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Karahan, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ilçedeki asayiş olaylarıyla ilgili bilgi aldı.

Karahan, HES inşaatı misafirhanesine de uğradı ve yetkililerden bilgi alarak, inşaatın ÇED raporlarına uygun olarak devam etmesini istedi.

Toplum Sağlığı Merkezi ve Şehit Üsteğmen Mehmet Alim Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

İlçede son olarak Giresun Üniversitesine bağlı Doğankent Veysi Akın Koloğlu Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Karahan, yüksekokulun ilçenin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, okulun ilçeya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Nazmiye Kabadayı Hasan Karahan Uğur KÖROĞLU Doğankent Yerel Haberler

title