Haberler

Ustalar Alternatif Sahne İçin Geliyor

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği ve Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi karşısında bulunan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri etkinliği devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği ve Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi karşısında bulunan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri etkinliği devam ediyor.

Mart ayı sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri yapılacak olan etkinlikte bu Salı usta müzisyenler Burhan Şeşen, Gürol Ağırbaş ve Zafer Cınbıl Süleymanpaşalılarla buluşacak. Virtüöz müzisyenlerin kendi albümlerinden parçaları seslendireceği konser, eşine ender rastlanan bir performansa sahne olacak.

Alternatif Sahne etkinlikleri Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturacak olan Alternatif Sahne için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nden temin edilebilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Süleymanpaşa Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title