Haberler

Türkiye'nin Gururu Okuldan Başkan Bozbey'e Ziyaret

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde Eğitim Veren Özel Özcan Eğitim Kurumları'nın Yöneticileri ve Başarılı Öğrencileri, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i Ziyaret Etti.

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde eğitim veren Özel Özcan Eğitim Kurumları'nın yöneticileri ve başarılı öğrencileri, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i ziyaret etti.

Eskişehir'de geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ve 34 ülkeden 3 bin 100 projenin yarıştığı "1. Uluslararası Yunus Emre Sevgi ve Barışa Çağrı Proje Olimpiyatı"nda (YUNEPO) Özel Özcan Lisesi öğrencileri dünya ikincisi oldu. Aynı günlerde İstanbul da Özel Fatih Koleji tarafından düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatında Özel Özcan İlk Öğretim Okulu da 2 dalda Türkiye 1.'si olarak altın madalya kazandı. Başarılı 9 öğrenci, kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i, öğretmenleri ve okul idarecileri ile ziyaret ederek, başarılı çalışmalarını başkan Bozbey ile paylaştılar. Başkan Bozbey, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarından dolayı öğrencileri tek tek tebrik etti.

Öğrencilere, içerisinde çeşitli hediyeler olan hediye paketi de veren Bozbey, "Özel Özcan Eğitim Kurumları yaptığı başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor. Son olarak elde ettikleri Türkiye 1.'liği ve dünya 2.'liği ise bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini ayrı ayrı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

(SŞ-MŞ) 08.05.2008 14:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title