Haberler

Simav Yeşilkent'te İtirazlar Devam Ediyor

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 30 Marttaki yerel seçimlere Yerel Yönetimler yasası kapsamında nüfusları 2 binin altına düşen, Demirciköy, Öreyler ve Çaysimav beldeleri birleşerek Yeşilkent adı altında katıldı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 30 Marttaki yerel seçimlere Yerel Yönetimler yasası kapsamında nüfusları 2 binin altına düşen, Demirciköy, Öreyler ve Çaysimav beldeleri birleşerek Yeşilkent adı altında katıldı.

Kıran kırana bir seçimin gerçekleştiği Yeşilkent beldesinde CHP adayı Turan Sümer 2 bin 142 geçerli oyun 753'ünü aldı. AK Parti adayı Mehmet Korkmaz'a 747, MHP adayı Özden Akçay'a 627, Saadet Partisi adayı Halil Erhan'a 15 oy çıktı.

Çıkan sonuçların birbirine yakın olması itirazları ve tartışmaları da beraberinde getirdi. İtirazlar üzerine oyların İlçe Seçim Kurulunda 3'ncü kez sayıldığını ifade eden CHP adayı Turan Sümer, sonuçları vatandaşlarla birlikte adaylar olarak kendilerinin de merakla beklediklerini bildirdi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilkent Öreyler Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title