Haberler

Safranbolu 3. Geleneksel Lezzetler Şenliği Ardından

23 - 25 Mayıs 2008 Tarihleri Arasında Safranbolu'da Gerçekleştirilen 3. Geleneksel Lezzetler Şenliğinin Sona Ermesi ile Derin Bir Nefes Alan Karabük Valisi Can Direkçi ile Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci Yorgunluk Kahvesi İçti.

23 - 25 Mayıs 2008 tarihleri arasında Safranbolu'da gerçekleştirilen 3. Geleneksel Lezzetler Şenliğinin sona ermesi ile derin bir nefes alan Karabük Valisi Can Direkçi ile Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci yorgunluk kahvesi içti.

3 gün süren lezzetler şenliğinin yapılan tüm etkinliklerinin son derece iyi geçtiğini anlatan Vali Direkçi, "Bazı küçük aksaklılıklarda çıkmış olabilir. Ama yapılan etkinlikler istenilen boyutta oldu. Safranbolu en azından 3 günde lezzetlendi" diye belirtti.

Lezzetler şenliğinin sona ermesi sonrası Safranbolu'nun çarşı kesiminde bulunan tarihi Arasta Çarşısı içersinde boncuk kafede Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci ile birlikte yorgunluk kahvesi içen Vali Direkçi, şenliğin başarı ile tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

(YE-OS-Y) 26.05.2008 15:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title