Haberler

Saadet Partisi'nde Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, İslam coğrafyasında yaşanan olayların bayramlara gölge düşürdüğünü ifade ederek, "Daha 2 gün önce TBMM'de geçen tezkere, gerçekten hem ülkemiz açısından hem İslam alemi açısından hem de İslam adına bir lekedir. Doğumuzda, IŞİD adından bir terör örgütü oluşturuldu. Daha önce de değişik terör örgütleri oluşturulmuştu. Hiçbir Müslüman, haksız yere bir insanın kanını dökmez. Hele hele Müslüman'ı öldürmez. Hiçbir Müslüman, havan topu atarken Müslüman'a 'Allahu ekber' demez. Demek ki bunları işleyen, bunları kuran ve bunları orada kendi çıkarları için kullanan birileri var demektir" ifadelerini kullandı.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ise, "Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramın hepimize, bütün ailelerimize, Malatya'mıza, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyoruz. Bildiğiniz gibi bayramlar sevinç, sürur, yardımlaşma ve dayanışma günleridir. Bugünlerde bu sevincin, bu dayanışmanın, bu kucaklaşmanın toplumda yaygınlaşması için üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Asiltürk Kurban Bayramı Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title