Haberler

Saadet Partisi Burdur İl Teşkilatı 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi (SP) Burdur İl Teşkilatı 4.Olağan Kongresi yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Burdur İl Teşkilatı 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Burdur Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gencay, Antalya İl Başkanı Galip Akın, SP Burdur İl Başkanı Süleyman Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililerin yanı sıra belde belediye başkanları katıldı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, dış güçlerin Türkiye üzerindeki oyunlarını yeniden sergilemeye başladıklarını söyledi. Ülkenin kaosa sürüklenmek istediğini ileri süren Özkafa, iç politika gündemiyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Bedelli askerliğin Burdur ekonomisine zarar vereceğine de değinen Özkafa, Milli Görüş iktidarında halkın yeniden refaha ve huzura kavuşacağını belirtti.

Özkafa, "Yeni bedelli uygulaması nedeniyle bankalar kredi yarışması başlattı. Bedelli uygulaması sebebiyle cebinde parası olmayan, bedelli askerlik yapmak için bir bankaya giriyor öbür bankadan çıkıyor. Yine dış sermayeye akın akın paralar gidecek. Yabancılaştırılma adım adım devam ediyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 431 delegeden 398'nin oy kullandığı kongre de, oyların tamamını alan mevcut başkan Süleyman Arslan yeniden il başkanlığına seçildi.

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title