Haberler

Rektör Çakar Yaşam Deneyimlerini Paylaştı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Kadın Yönetirse” panelinde yaşam deneyimlerini paylaştı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "Kadın Yönetirse" panelinde yaşam deneyimlerini paylaştı.

Üsküdar Üniversitesinin Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği "Kadın Yönetirse" başlıklı panelde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, davetli konuşmacı olarak düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştı.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üsküdar Üniversitesi Çözüm Odaklı Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSÇÖZÜM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Kurtoğlu ve Üsküdar Sultantepe Muhtarı Gönül Uzun davetli konuşmacı olarak katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Çözüm Odaklı Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSÇÖZÜM) tarafından düzenlenen "Kadın Yönetirse" adlı programda kadın yöneticilerin üreterek ve yöneterek elde etikleri başarılar konuşuldu.

Programda konuşma gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, hayatta karşılaştığı zorlukları ve başarıları kendi yaşam deneyimleri üzerinden paylaştı. 28 yaşında doçent, 33 yaşında profesör olduğunu belirten Prof. Dr. Çakar, hayatın kolay bir şekilde kazanılmadığını ve hayattaki tek engelin yine insanın kendisi olduğunu vurguladı. "Her gecenin sabahı var, erkek de olsanız kadın da olsanız inanarak çalışmanız gerekiyor" sözleriyle konuşmasına devam eden Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, günümüzde kadınların hayatın her alanında olmaları için mücadele etmeleri gerektiğini söyleyerek başarılı olmak isteyen herkesin de bireysel çaba harcaması gerektiğinin altını çizdi.

"Kadın Yönetirse" başlıklı panel, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Nevzat Tarhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title