Haberler

Paü Öğrencileri Denizli Cam'da Ders Yaptı

Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri uygulamalı derslerini Denizli Cam'da yaptılar.

Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri uygulamalı derslerini Denizli Cam'da yaptılar.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrencileri, Öğretim Görevlisi Necmi Özdemir'in organize ettiği 'İşyeri Eğitimi' programı çerçevesinde Denizli Cam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret etti. Genel Müdür Mehmet Rabuş ve İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Sarıkaya tarafından karşılanan öğrencilere şirketin tarihçesi, vizyon ve misyonu, üretim ve pazar durumu, çalışan sayıları ve çalışma koşulları hakkında bilgiler verildi.

İlgili birim amirlerinin gözetiminde tesisleri gezen öğrenciler, üretim aşamaları hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldular. Öğrencilerin gelecekte çalışacakları yerleri şimdiden görmelerinin derslerinde başarıyı getirdiğini belirten Öğretim Görevlisi Necmi Özdemir, "Bizler sanayi kuruluşlarımızla yüksekokulumuz öğrencilerini bir araya getiriyoruz. Bu geziler

öğrencilerimizin okul döneminde zorunlu staj yerlerini bulmalarına yardımcı olduğu gibi, gelecekte çalışacakları işyerleri hakkında da bilgi almalarına vesile oluyor" dedi.

Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrencilerin iş bulma konusunda sıkıntılarının olmadığını belirten Özdemir, bu tür işyeri gezilerinin devam edeceğini

söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Mehmet Sarıkaya Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title