Haberler

Osb'ler Büyükşehir'i Örnek Alıyor

OSB yöneticileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,

OSB yöneticileriyle bir araya geldi. Sanayicilerin kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiği Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli'nin yararına olan her çalışmada, her projede sanayicilerimizin yanındayız" dedi.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun davetlisi olarak Otomobil Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (TOSB) düzenlenen toplantıya katılan Başkan Karaosmanoğlu'na Başkan Vekili Zekeriya Özak eşlik etti. Toplantıda KSO Genel Sekreteri Mehmet B. Turabi, TOSB Başkanı Yunus Çiftçi, GOSB Başkan Yardımcısı Faruk Şekeroğlu, GEPOSB Başkanı Osman Erkan, Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Gebze Makineciler OSB Başkanı Sedat Silahtaroğlu, Dilovası OSB Başkanı Mustafa Türker, Gebze Kömürcüler OSB Başkanı Nurol Sarıçiçek, Alikahya OSB Başkanı Yalçın Sönmez, Kandıra GİOSB Başkanı Hidayet Kadiroğlu, İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, Asım Kibar OSB Başkanı Hayal Demiroluk, TOSB'dan Şamil Özoğul ve Alper Kanca katıldı.

Toplantının girişinde söz alan KSO Başkanı Zeytinoğlu, sanayiyi ve sanayiciyi destekleyen Başkan Karaosmanoğlu gibi bir belediye başkanıyla çalışmanın kendileri için bir şans olduğunu dile getirdi, "Kapısı bize her zaman açık olan Başkanımız Karaosmanoğlu'na sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

TOSB ve OSB'lere yönelik Başkan Karaosmanoğlu'na kısa bilgilerin verildiği toplantıda sanayiciler, ağaçlandırma çalışmalarında Büyükşehir'i kendilerine örnek aldıklarını söyledi. Toplantıya katılan OSB yöneticileri, "Halkını seven ve her zaman halkla iç içe olan, örnek alınacak bir belediye başkanısınız. Yurt dışından Kocaeli'ne gelen konuklarımız, bu kenti, özelliklede ağaçlandırma çalışmalarını çok beğendiklerini dile getiriyor. Ağaçlandırmaya verdiğiniz önemle bize de örnek oluyorsunuz" şeklinde konuştu.

Sanayiciler, OSB'lerin de ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarıyla, kurdukları arıtma tesisleriyle çevreye duyarlı olduklarını sözlerine ekledi. Ayrıca TOSB Başkanı Çiftçi, kurdukları vakıf aracılığıyla üniversitelerle iş birliği içinde olduklarını ve TOSB Teknoloji Üniversitesi'ni kuracaklarını aktardı.

Bu kararlarından dolayı TOSB yönetimini ve Çiftçi'yi kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli, bir sanayi kenti. Biz de sanayicimizin, Kocaeli'nin yararına olan her çalışmalarında yanlarındayız. Kocaeli'nde sanayicilerimizle birlikte çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Her zaman söylediğimiz gibi sanayicilerimizden tek beklentimiz var; Havamızı, suyumuzu, denizimizi, toprağımızı kirletmemeleridir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Ayhan Zeytinoğlu Yunus Çiftçi Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title