Haberler

Ordu'da heyelan nedeniyle boşaltılan 96 daireli sitede son durum

Güncelleme:

Ordu'da heyelan nedeniyle boşaltılan 96 daireli sitede son durum

Afad ve jeoloji mühendislerinin vereceği rapora göre hareket edilecek

ORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde dün akşam etkili olan yağış sonrası heyelan meydana gelen 96 daireli sitede son durum havadan görüntülendi.

Gölevi Mahallesi'nde bulunan Korukent Sitesi'nin 10 katlı ve 36 daireli olan D Blok önünde heyelan meydana gelmiş, toplam 96 daireli site tahliye edilmişti. Son durum hakkında bilgi veren site yöneticisi Kemal Çevik, "Dün akşamki yağmurdan dolayı binamızın önündeki toprakta bir kayma oldu. Tedbir olarak 3 tane bloğumuzu boşalttık. Şu anda bloklarımız boş ve yetkilerin görüp incelemelerinin ardından verilecek rapora göre hareket edeceğiz. Toplam 3 bloğumuzda 96 hane var. Yaklaşık olarak bu da 400 kişi yapıyor. Şu an binalarımızda herhangi bir sorun yok gibi görünse de yetkililerin vereceği rapor bizim için çok önemli. Dün akşam AFAD ve jeoloji mühendisleri ekipleri geldi. Daha sonra binalarımızın boşaltılmasının ardından burada bulunan arkadaşlarımızın hepsi ailelerine ve belediyemizin tahsis ettiği okula yönlendirildiler" dedi.

Dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde etkili olan yağış sonrası, ilçenin bazı bölgelerinde sel meydana gelmiş, bazı evleri ve iş yerlerini su basmıştı. Günün ışımasıyla birlikte selin vurduğu alanlarda iş yerleri ve evleri su bastığı görüldü. Gölevi Mahallesi'nde bulunan ve tarım aracı patpat üreticisi olduğu öğrenilen bir iş yeri tamamen sular altında kalırken, iş yeri sahipleri ve çalışanları malzemeleri dışarı çıkarmaya çalıştı. Diğer yandan iş yerindeki bazı ürünlerin zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünye AFAD Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title