Haberler

Narman'da Vergi Haftası

Güncelleme:

24. Vergi Haftası, 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Narman ilçesinde de kutlanıyor.

24. Vergi Haftası, 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Narman İlçesinde de kutlanıyor.

Narman Malmüdürü Mustafa Kurt

personeli ile birlikte İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u makamında ziyaret ederek vergi haftası kutlamaları ile ilgili bilgi verdiler. İlçe kaymakamı Atasoy, Malmüdürlüğü personelinin kendi aralarında ki birlik ve beraberlik içerisinde olmalarının müdürlük bünyesinde çalışmaların etkin ve verimli olmasını sağladığını gözlemlediğini belirterek Malmüdürü Mustafa Kurt ve personeline teşekkür etti.

Malmüdürü Mustafa Kurt ise ilçe kaymakamının kendilerine olan güvenin bilincinde olduklarını belirterek tüm personeliyle birlikte bu güvene layık olacaklarını söyledi.

Malmüdürü Mustafa Kurt

vergi haftası etkinlikleri

çerçevesinde

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'i ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret ederek kutlamalar hakkında bilgilendirdi ve Vergi Haftası kutlamaları hafta içerisinde çeşitli etkinliklerle devam edeceğini belirti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atakan Atasoy Mustafa Kurt Erzurum Narman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title