Haberler

Mst Bekoloder, Belde Belediyelerinin de Tercihi

Sanko Makina tarafından üretilen MST Bekoloderler, Kütahya'nın Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belde belediyelerinin de tercihi oldu.

Sanko Makina tarafından üretilen MST Bekoloderler, Kütahya'nın Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belde belediyelerinin de tercihi oldu.

Sanko Makina Bölge Sorumlusu Erman Atsan, Gümüşçü, Çaysimav ve Yeşildere belediyelerinin birer adet MST Bekoloder alarak yeni projeler için güçlerine güç kattıklarını söyledi. Atsan, iş makinası sektöründe kalite kadar satış sonrası hizmetlere de önem veren kullanıcıların Sanko Makina'nın yaygın yedek parça ve servis ağı sayesinde ürün gamındaki tüm makina ve ataşmanları gönül rahatlığıyla tercih ettiklerini kaydetti.

MST Bekoloder alan üç belde belediyesi adına yapılan açıklamada ise MST markasının tercih edilmesinde en önemli faktörün, arkasında Sanko gibi dev bir grubun bulunması olduğu belirtildi.

SANKO MAKİNA

ağırlıklı olarak iş ve inşaat makinaları sektöründe hizmet vermektedir. Sektörde dünyaca ünlü firmaların Türkiye temsilciliğini yürütmenin yanı sıra, üretimini Gaziantep'te gerçekleştirdiği MST markası ile sektöre 2003 yılından bu yana hizmet sunmaktadır.

MST marka kazıcı yükleyiciler ve teleskobik forkliftler, Gaziantep'ten Türkiye geneline pazarlanmaktadır. MST markasını taşıyan iş makinaları, ihraç edildiği 40'a yakın ülkede ülkemizin bayrağını dalgalandırmaktadır. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşildere Çaysimav Kütahya Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title