Haberler

Motosiklet Kazalarını Önlemek Amacıyla Toplantı Düzenlendi

Güncelleme:

Kumluca'da yaşanan motosiklet kazaları ve sürücülerin yaptıkları kural ihlallerinin önüne geçebilmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Kumluca'da yaşanan motosiklet kazaları ve sürücülerin yaptıkları kural ihlallerinin önüne geçebilmek amacıyla Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki toplantıya sanayi esnafı katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Canan Hançer Baştürk, ilçede motosiklet kullanımının yoğun olduğunu söyledi. İlçede en çok motosiklet kazası yaşandığını ifade eden Baştürk, kazaların önlenmesi amacıyla toplumda farkındalık yaratmak, soruna çözüm bulmak için çeşitli toplantılar düzenlediklerini belirtti.

İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya da denetim ve kontroller yaptıklarını, kurallara uymayan sürücülere cezai müeyyide uyguladıklarını söyledi. Kazalarda artış olmasının kendilerini de üzdüğünü ifade eden Çetinkaya, sanayi esnafından motosikletlerin üzerinde standart dışı işlem yapmamalarını istedi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, sorunun çözümü için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kaymakamlık tarafından bundan sonraki toplantının, motosiklet satıcıları, Vergi Dairesi, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle yapılacağı bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Canan Hançer Çetinkaya Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title