Haberler

Miniklere Diş Taraması

Acıbadem Bursa Hastanesi, 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Neşe Erberk Anaokulu’nun öğrencilerini misafir etti.

Acıbadem Bursa Hastanesi, 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Neşe Erberk Anaokulu'nun öğrencilerini misafir etti.

Ağız ve diş sağlığı uzmanları Dt. Meriç Kaan Kuğu ve Dt. Özden Melis Durmaz, miniklerin diş kontrolünü yaptı ve doğru diş fırçalama hakkında bilgi verdi. Kontrol sonrasında öğrencilere boyama kitapları hediye edildi. Sağlıklı dişler için fırçalamada dikkat edilmesi gereken hususları anlatan Meriç Kaan Kuğu, "Dişler ağızda ilk süt dişi görüldüğü zaman fırçalanmaya başlanmalı. Günde 2 kez düzenli olarak, en az 2-3 dakika süresince fırçalamaya özen gösterilmeli. Diş fırçası başkalarıyla paylaşılmamalı ve en geç 6 ayda bir değiştirilmeli. Diş fırçası kuru olmalı ve üzerine macun az miktarda sürülmeli. Diş fırçası 45 derecelik açı yapacak biçimde tutulmalı, ön dişlerden arka dişlere doğru yumuşak hareketlerle daire çizerek fırçalanmalı. Dişlerin iç yüzeyleri süpürme hareketi yapacak şekilde, çiğneme yüzeyleri ise fırça, diş dizisi boyunca ileri geri hareket ettirilerek fırçalanmalı. Dişlerin tüm yüzeyleri mutlaka temizlenmeli. Ebeveyn eşliğinde 6 ayda bir düzenli diş hekimi kontrolü yapılmalı" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşe Erberk Meriç Yerel Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title