Haberler

Milletvekili Seçimlerine Doğru

CHP Nevşehir milletvekili aday adayları Hilmi Bülent Tekiner ve Bülent Yumuş, ön seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Nevşehir milletvekili aday adayları Hilmi Bülent Tekiner ve Bülent Yumuş, ön seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor.

Nevşehir genelindeki 2 bin 227 parti üyelerinin oy kullanacağı ön seçim öncesi Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Tekiner, burada partililerle görüştü.

Tekiner, teşkilatı bir araya getirmek ve Nevşehir'de en az bir milletvekili çıkartmak amacıyla aday adayı olduğunu söyledi.

Aday olması durumunda bunu başaracak yeterli siyasi geçmişe ve kişisel yeteneğe sahip olduğunu belirten Tekiner, 3 Nisan Pazar günü yapılacak ön seçimde partililerinden destek istedi.

Birleştirici bir kimlik çerçevesinde aday olması durumunda kesinlikle Nevşehir Milletvekili olacağını belirten Tekiner, milletvekili olması durumunda yapacakları faaliyetleri de anlattı.

Nevşehir meselesiyle ülke meselelerini birbirine benzeten Tekiner, amacının CHP'de ciddi bir konuma gelerek ülke meselelerine ve dolaysıyla da Nevşehir'in meselelerine çözüm üretecek ortam sağlayacağını kaydetti.

Babadan kalma sorumluluk bilincinde olduğunu dile getiren Tekiner, Nevşehir'in de içinde bulunduğu tüm illerin sosyal devlet anlayışı sorunu yaşadığına ileri sürerek, bilinen klasik milletvekilliği dışında hareket edip, CHP çatısı altında sosyal devlet anlayışını tabana yayacak politikalar üretmeye gayret göstereceğini belirtti.

Tekiner, her seçmenin oyuna talip olduğunu da sözlerine ekledi.

Gülşehir CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden eski il başkanı Bülent Yumuş da parti olarak, bir ilki gerçekleştirerek demokratik bir şekilde Türkiye geneli 29 ilde ön seçime gidileceğini ve bu illerin arasında Nevşehir'in de olduğunu dile getirerek, bu süreçte kendisine destek verilmesini istedi.

Nevşehir'de yaşadığını ve Nevşehir sorunlarına vakıf olduğunu anlatan Yumuş, seçilse de seçilmese de Nevşehir'de yaşamaya devam edeceğini, başka gidecek yerinin olmadığına ifade etti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title