Haberler

Matso Yönetiminden Cumhuriyet Başsavcısı Ocak'a Ziyaret

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural ile yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan İlhan Ocak'a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, "Nezaket ziyareti kapsamında Cumhuriyet Başsavcımıza görevinde başarılar diledik. Türk adaletine olan güvenimizi dile getirdik. Türk adalet terazisinin önyargısız, tarafsız ve doğru tarttığını ifade ettik. Toplumsal barışın ve huzurun oluşturulmasında ve devam ettirilmesinde adalet sisteminin önemli bir fonksiyonu olduğunu söyledik. Toplumsal olayların ve kargaşanın önüne geçilmesinde, adalet kurumlarına büyük sorumluluk düştüğünü belirttik" dedi.

İnsan hak ve hürriyetlerinin korunmasında, teminat altına alınmasında, devlet ve millet olgusunun varoluşunda ve yaşatılmasında hukukun ve adalet sisteminin etkin rolü bulunduğunu ifade ettiklerini kaydeden Vural, " Anayasamızda yer alan ve devletimizin niteliklerinin sayıldığı ikinci maddesindeki 'hukuk devleti' nitelemesi, çağdaş hukukun ve adaletin varlığı ile birlikte düşünülerek anayasamızda yer almıştır. Bu paralelde, hukukun ve adaletin ayrılmaz bir bütün olduğunu ve anayasal güvence altına alındığını görüşmemizde belirttik. Adalet alanındaki sorunların ve taleplerin giderilmesinin, adaletin ve hukukun daha iyi ve sağlıklı işlemesi anlamına geldiği, şeklindeki düşüncemizi aktardık" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Şükrü Vural Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title