Haberler

Antalya, Korkuteli Sulama Barajında Su Seviyesi Dipte

Güncelleme:

Antalya;'da sulama barajında su seviyesi dibe dayanırken, barajda 4 milyon 800 bin metreküp su rezervi kaldığı bildirildi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde sulama barajında su seviyesi dibe dayanırken, 52 milyon metreküp su kapasiteli barajda 4 milyon 800 bin metreküp su rezervi kaldığı bildirildi.

HALK ENDİŞELİ

Korkuteli'de bulunan sulama suyu barajında su seviyesi en alt düzeye indi. Korkuteli Sulama Birliği tarafından işletilen 52 milyon metreküp su kapasiteli barajda 4 milyon 800 bin metreküp su rezervi kaldığı bildirildi. İlçeye bağlı İlçe merkezi ile Kargalık, İmrahor, Datköy, Yazır, Bayat, Esenyurt, Kemerağzı, Kargın, Küçükköy, Büyükköy'da 26 bin hektar alanın sulandığı barajda su seviyesinin düşmesi bölge halkını endişelendirmeye başladı.

"SON KEZ SU VERİYORUZ"

Kuraklık ve bölgeye az kar yağması nedeniyle bu yıl barajda 22 milyon metreküp su biriktiğini söyleyen Sulama Birliği Başkanı Dursun Demir, kontrollü şekilde su vererek mevcut kaynağı bitirmemeye çalıştıklarını anlattı. Gelinen noktada barajdaki suyun büyük oranda azaldığını kaydeden Demir, "Son kez barajdan su veriyoruz. İki gün daha su vereceğiz. Bundan sonra da barajın kapaklarını kapatacağız. Çünkü barajın dibi göründü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Demir Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Taylim Derdi:

hükümet rize çamlıhemşinden su getirsin KARDEŞ Bu kuraklık hep AKP iktidarının hırsızlığının sonu olup ALLAL tarafından AKP verilen oyların sonucu. Bulgara yunana sırba almanya ya yağıyorda Türkiye ye neden yağmıyor. DÜŞÜNÜN bir kere

10
15
yanıtYanıtla
nap:

bugune kadar sen ve senın dusuncende olanlar cok sey yapmısta bunu begenmıyorsun kalkıp ıftıra atıyorsun sorsam bırde aydın gecınırsınsenın gıbı cahıl oldugu surece bu ulkenın ıkı yakası bır araya gelmez.

yanıt0
yanıt0
SÜMÜKLÜ SÜMEYYE:

MUHAFAZAKAR HÜKÜMET SAĞOLSUN, ONLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BEREKETLENDİ ÜLKEMİZ. . .

9
10
yanıtYanıtla
AHMET KAHRAMAN TAŞDELEN:

17 AĞUSTOSU SAÇMA SAPAN ŞEYLERE BAĞLAYAN ZİHNİYET 2014 YILININ BAŞINDAN BERİ YAŞADIĞIMIZ KURAKLIK , DON , MADEN VE İŞÇİ KAZALARI , SELLERİ VS NE YAPACAĞIZ SİZCE SEBEPSİZ ALLAH BİR BELA VERİRMİ?

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title