Haberler

Karabük Emniyetine Destek

Hayırsever İşadamlarının Katkılarıyla Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'ne Alınan Araçlar, Düzenlenen Törenle Göreve Başladı.

Hayırsever işadamlarının katkılarıyla Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'ne alınan araçlar, düzenlenen törenle göreve başladı.

Hayırsever işadamlarının katkılarıyla Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 6 Fiat Doblo Multijet araç, Vali Can Direkçi, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Ali Öğüten ile İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Akyüz'ün katıldığı törenle göreve başladı.

Karabüklü işadamlarının Karabük TSO'nun açtığı kampanya hesabına verdikleri katkı ile alınan 5 araç ile Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİ) tarafından alınan 1 araç olmak üzere toplam 6 araç, Valilik önünde düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Son alınan araçlarla Karabük Emniyet Müdürlüğü'ndeki araç sayısı 82'ye yükseldi.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, "Kardemir A.Ş. başta olmak üzere, Karabük iş çevrelerinin ve çok değerli iş adamlarımızın katkılarıyla 6 adet dizel araç alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü olarak araçlarımız açısından sıkıntı çekmekteydik. Araçlarımızın eski olması, sık sık bakım ve onarıma ihtiyaç duyulması, yakıt açısından ekonomik olmamaları bir takım olumsuzlukları da beraberinde getirmekteydi. Yeni alınan araçlarla, müdürlüğümüz daha iyi hizmet verecek" dedi.

Vali Can Direkçi ise, "Emniyet Teşkilatımız bilgi teknolojisinin kullanılması ve personelin bilgi ve yeteneklerinin arttırılması bakımından çağın gereklerine uygun bir performans ve yapılanma içindedir. Polis Teşkilatımızın bütün birimlerinde modernizasyon çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Silah, teçhizat, araç, sayı ve standartları yükseltilmeye devam edilmektedir. Polisimiz kendini sürekli geliştirerek suç ve suçluyla mücadelede son derece üstün imkan ve kabiliyete ulaşmıştır. Şüphesiz başarıyı sürekli kılmanın gereklerini yerine getirmeye de devam edecektir" şeklinde konuştu.

Karabük'ün son derece huzurlu bir il olduğunu söyleyen Vali Direkçi, "Bu huzur ortamı halkımızın sağduyusunun ve güvenlik görevlilerimize verdiği desteğin eseridir. Aziz Karabüklülerin milletin bağrından çıkmış polisimize, jandarmamıza bugün olduğu gibi bundan sonra da her türlü yardımı, desteği ve en önemlisi sevgiyi esirgemeyeceğinden eminim. Unutulmamalıdır ki, sevgi birliğin bütünleşmenin harcıdır. Karabüklülerin karşılıklı sevgiye dayalı ilgisi ve katkıları sürdükçe, hepimiz hoşgörümüzü, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu eşsiz şehir huzur ve güven kalesi olmaya devam edecektir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından TSO Başkanı Şaban Akyüz ile KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç'e, Vali Can Direkçi tarafından plaket verilerek 6 aracın anahtarları teslim edildi.

(AK-AK)

09.02.2007 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title