Haberler

İşgem Teknik Yardım Projesi' Başlangıç Toplantısı Yapıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülen, Türkiye’deki İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) arasında ağ oluşturulması kapsamında oluşturulan Teknik Yardım Projesi’nin açılış toplantısı yapıldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülen, Türkiye'deki İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) arasında ağ oluşturulması kapsamında oluşturulan Teknik Yardım Projesi'nin açılış toplantısı yapıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başkan Vekili Mustafa Çekirdek, KOSGEB KOBİ Proje Daire Başkanı Merih Özyılmaz, KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki,Teknik Proje Yardım Proje Mesut Furzini, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Proje sorumlusu Özden Karadağ, Proje Takım Lideri Peter Milford ve MTSO Genel Sekreteri Abdullah Duran katıldı.

Toplantının çalışında kısa bir konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, KOSGEB Başkanlığı'nca yürütülen proje kapsamında AB Destekli 3 İŞGEM'den birinin Malatya'da yapıldığını belirterek, "Burası artık hizmet aşamasına gelmiştir. Bu İŞGEM ile birlikte KOBİ fidanlığımız daha da güçlenecektir "dedi.

Daha sonra toplantı MTSO Başkan Vekili Mustafa Çekirdek başkanlığında sürdü. Çekirdek, sağlanacak teknik desteklerle birlikte İŞGEM'de faaliyet gösteren firmaların daha hızlı büyüyeceğini söyledi.

KOSGEB Kobi Proje Daire Başkanı Merih Özyılmaz ise, 2. Organize Bölgesi'nde kurulan İŞGEM için teknik yardım projesini geliştirdiklerini belirterek, AB destekli bu projenin Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.

Heyet daha sonra teknik detaylar üzerinde çalışmalar yaptı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Malatya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title