Haberler

Hizan Kaymakamlığından, Gıda ve Giyim Yardımı

Hizan Kaymakamlığı SYDV tarafından dul ve maddi durumu kötü olan 100 aileye gıda ve 800 aileye de giyim yardımında bulunuldu.

Hizan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede dul ve maddi durumu kötü olan 100 aileye gıda ve 800 aileye de giyim yardımında bulunuldu.

Ramazanda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadıklarını, ilçede ikamet eden dul ve maddi durumu iyi olmayan 900 ailenin tespit edildiğini ve yardımların da bu ailelere yapıldığını belirten Hizan Kaymakamı Sedat İnci, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduklarını aktardı.

Gıda yardım kolilerinin ihtiyaç sahibi ailelerin hane kişi sayısına göre belirlendiğini dile getiren İnci, şöyle konuştu:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da maddi durumu kötü olan ailelerin çocuklarına gıda ve giyim yardımında bulunduk. Mübarek ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin bu ayı en güzel şekilde geçirebilmeleri amacıyla yapmış olduğumuz gıda ve giyim yardımlarını ulaştırdığımız için  mutluluk içindeyiz." - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Hizan Kaymakamlığı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Selenm@m.m:

Erdohan cumhurbaşkani olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title