Haberler

Hat ve Ebru Sanatı Sergisi

Bartın Gazeteciler Derneği tarafından, hat ve ebru sanatı sergisi açıldı.

Bartın Gazeteciler Derneği tarafından, hat ve ebru sanatı sergisi açıldı.

Bartın Valisi Bülent Savur, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hükümet Caddesi Eski belediye binası önündeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, gerek diyanet, gerekse milli eğitim camiasında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yapıldığını hatırlatarak, sivil toplum örgütlerinin de etkinlik düzenlemesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Serginin bu haftanın ne denli iltifat ve itibar gördüğünün göstergesi olduğunu ifade eden Savur, "İnşallah, toplumumuzun her kesiminde daha da geliştirilerek, daha coşkuyla kutladığımız etkinlikler yaparız. Bu hafta giderek yerini ve önemini toplumumuzda, İslam dünyasında daha güzel şekilde bulacaktır. Bu faaliyeti düzenleyen gazeteciler derneğine, sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışta, Yaren Coşkun isimli öğrenci "Peygamberimiz" isimli şiiri okudu.

Sergide Ender Özgül, İbrahim Boz, Osman Tosun, Dilek Tosun, Sami Açıkgöz ve Işık Bakla'nın eserlerinin sergilendiği öğrenildi.

Açılışa, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ile gazeteciler katıldı. - BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Savur Osman Tosun Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title