Haberler

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Muhtarlara Bilgilendirme

Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Amasra'da bulunan muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Amasra'da bulunan muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Amasra Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde yapılan bilgilendirme toplantısına Bartın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Amasra Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Özmen ve köy muhtarları katıldı. Toplantı açılışını yapmak üzere söz alan Amasra İlçe Müdürü Vekili Mehmet Atakan çalışmalarla ilgili brifing sundu. Daha sonra söz alan İl Müdürü Abdulsetter Bayram konuşmasında, "Bartın il merkezimizde başlattığımız köy muhtarlarımıza yönelik toplantılarımıza ilçelerimizde devam ediyoruz. Bugün siz değerli Amasralı muhtarlarımızla bir aradayız. Çiftçilerimizin tarımsal üretimde karşılaştıkları problemleri çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Sizlerden gelecek her türlü yeni fikre ve proje tekliflerinize açık olduğumuzu ifade etmek isteriz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İl Müdürümüz Bayram tarafından yapılan sunumda, Çiftçi Kayıt Sisteminin ilimiz düzeyinde Ziraat Odalarına kayıtlı tüm çiftçileri kapsayacak düzeyde geliştirilmesi çalışmalarına ağırlık verileceğini, Günümüze kadar Bakanlığımızca çiftçilere sağlanan yüzde 50 Hibe Destekli Basınçlı Sulama Sistemleri başvurularının olmadığını, yapılacak müracaatların büyük çoğunluğunun kabul edilebileceğini, Makine ve Ekipman desteklemelerinin puanlama usul ve esaslarına yönelik bilgilendirmede bulunarak ilimize ayrılan kaynaklar çerçevesinde yapılacak puanlamalar neticesinde makine ve ekipmanların dağıtımının yapılacağını, Yem bitkileri tarımı, anaç sığır, buzağı, çiğ süt, organik tarım,iyi tarım uygulamaları ile diğer tarımsal desteklemelere yer verilerek, Tüm bu çalışmalarımızı siz değerli köy muhtarlarımızla birlikte yürütmekteyiz. İlimizin tarımsal üretim alanındaki problemlerini çözüme kavuşturarak, sahip olduğumuz biyoçeşitliliği etkin kullanmayı, ürettiğimiz ürünlerimizle bölgemiz hatta ülkemiz düzeyinde kalite, nicelik ve artan çeşitliliği ve ürün deseniyle yer edinmeyi, gıda güvenirliliğini daima ön planda tutarak sürdürülebilirliği sağlamış güçlü Bartın tanımının hep birlikte tesis etmek üzere bir aradayız diyerek sözlerini tamamladıktan sonra sözü muhtarlarımıza verdik. Amasralı köy muhtarlarımız en temel sorun olarak tarım alanlarında bağlantı yollarına ihtiyaç duyduklarını ilettiler. Toplantımız alınan dilek ve temennilerin ardından sona erdirildi. Amasra İlçe Müdürlüğümüze organizasyona katkıları dolayısıyla teşekkür eder, tüm mensuplarıyla birlikte başarılı çalışmalar dileriz" denildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulsetter Bayram Mehmet Atakan Amasra Bartın Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title