Haberler

Esenyurt'un Dördüncü Kapalı Pazarı Yenikent'e Açıldı

Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde 5 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı Esenyurt’ta yapımı tamamlanan kapalı pazarlardan dördüncüsü olarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Esenyurt Yenikent Mahallesi'nde 5 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı Esenyurt'ta yapımı tamamlanan kapalı pazarlardan dördüncüsü olarak vatandaşların hizmetine açıldı. Pazarın kapalı olması esnafı olduğu kadar çocuklu aileleri de sevindirdi.

Kapalı Semt Pazarı ve Otapark'ın açılış törenine Kaymakam Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ile vatandaşlar katıldı.

Esenyurt Belediyesi folklor ekibinin sergilediği halk oyunları ile başlayan açılış töreninde açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Esenyurt açılışlara doymayacak, hizmetler ile yola devam edecek. Birileri, İran'a mal satıyoruz diye, Eminönü'nü değiştiriyoruz diye bizi durduramaz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bizim bu ülkeyi kalkındırma, imar etme, halkımızın refah düzeyini yükseltme derdimiz var. İşte bu yüzden bizim hizmet sunmak gibi bir derdimiz var. Bundan yorulmayacağız, yolumuza çıkan güçlüklere rağmen devam edeceğiz. Beş yıl daha sizlerin hizmetinde olacağız. Kapalı Pazar ve otoparkımız Yenikent Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Kadıoğlu, önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan termal su tesisinin müjdesini de verdi.

Toplam 5 bin metrekare ² alana kurulan Yenikent Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı 94 normal 10 engelli otopark alanı, 550 Pazar tezgahı yer alıyor. Pazar içerisinde İşletme yönetim odası, ilk yardım odası, çocuk bakım odası, zabıta odası, kafeterya ve engelli asansörü de bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Kadıoğlu Ekrem İnci Ak Parti Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title