Haberler

Eş Başkanlardan Esnaf Ziyareti

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Diski Genel Eş Bakanı Zülküf Karatekin ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Diski Genel Eş Bakanı Zülküf Karatekin ile birlikte "Yağmur suyu ve Kanalizasyon Şebekesi Projesi'nin" hayata geçirileceği Bağlar Cengizler Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, Diski Genel Eş Bakanı Zülküf Karatekin ile birlikte "Yağmur suyu ve Kanalizasyon Şebekesi Projesi" için esnafı ziyaret etti. Projenin yapılacağı Şêx Şamil Mahallesi'ne bağlı Cengizler Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret eden Eş Başkanlara, DBP ve HDP yöneticilerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Yurttaşlara projenin önemini anlatan heyete esnaflardan tam destek geldi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Zülküf Karatekin Birsen Kaya Akat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title